facebook

Ще трошки грошей… Новий поворот у справі смертельної харківської ДТП. Винен не тільки “Лексус”?

У нічній трагедії в Харкові, ймовірно, винні кілька автомобілів.

Про це свідчать стоп-кадри із відео з камер спостереження, розташованих на перехресті, пише у Facebook Олексій Мочанов.

«Олександр Лушин і Андрій Ламаш зробили скріни щодо кольору світлофора і положення транспортних засобів до ДТП у момент зміни сигналів. Не все так однозначно щодо «Туарега», хто коли рушив і поїхав. У будь-якому випадку, всі чотири машини в цьому напрямку стояли за уявною стоп-лінією. І судячи зі стоп-кадрів, незрозуміло взагалі, як вони могли бачити світлофор, який стояв біля них справа за спиною. «Лексус» їхав з перевищенням швидкості і вискакував на перехрестя чи то на останніх секундах зеленого, то чи на жовтий, одночасно з яким спалахує червоний. Це неприпустимо і, без сумнівів, стало причиною ДТП. Принаймні – однією з. Придивіться до картинок і вивчіть їх. Перш ніж обговорювати і робити висновки», – пише Мочанов.

Ввечері 18 жовтня у центрі Харкова сталася ДТП, унаслідок якої шестеро  людей загинули і ще п’ятеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

За попередніми даними, Lexus на великій швидкості проїхав на червоний сигнал світлофора і врізався у Volkswagen Touareg. Від удару Lexus вилетів на тротуар, де в цей момент перебували десятки пішоходів. За кермом Lexus перебувала 20-річна дочка місцевого бізнесмена Олена Зайцева. Як наслідок, її можуть посадити за грати на 10 років.

Як повідомив міністр МВС Арсен Аваков, п’ятеро, серед яких вагітна жінка, перебувають у лікарні з важкими травмами.

Читайте також:  Щасливчик. В Києві сталося "містичне" ДТП: авто зависло на мосту (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.