facebook

На Івано-Франківщині провели Єдиний стрілецький день

Сьогодні на полігоні військової частини 3072 у селі Старий Лисець провели Єдиний стрілецький день з особовим складом організаційного ядра підрозділів територіальної оборони, що формуються військовими комісаріатами області.

Цей захід відбувся під керівництвом військового комісара обласного військового комісаріату полковника Володимира Ярмошука.

Понад 350 військовозобов’язаних учасників навчань з Богородчанського, Верховинського, Галицького, Городенківського, Коломийського, Косівського, Надвірнянського, Рогатинського, Снятинського та Тлумацького районів отримають необхідні знання, уміння та навички з володіння тією зброєю та технікою, яку необхідно реально використовувати при організації захисту нашої країни.

Під час занять обласним військовим комісаром полковником Володимиром Ярмощуком було проведено інструктаж віськовозобов’язаних учасників навчань, які будуть вдосконалювати свою військову майстерність по дванадцяти навчальних напрямках та підкреслив, що проведення єдиного Всеукраїнського стрілецького дня є невід’ємною частиною підготовки області до ведення територіальної оборони та зміцнення обороноздатності держави загалом.

Читайте також:  На Прикарпатті ревнощі стали причиною жахливого вбивства: чоловік жорстоко застрелив коханця дружини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.