facebook

ЇМ НЕ ВИСТАЧАЄ свого розкішного життя і в пориві своєю нахабністю ВОНИ вривається в побут звичайних ЛЮДЕЙ. ІНОДІ забираючи життя

Я думаю що сьогодні жахливий день Facebook. Морг страшне місце.

Спасибі всім, хто прийшов на місце трагедії.

Нашою спільною трагедії.

Сьогодні я почув думку мовляв суспільство не любить “мажорів” через заздрість того що у них є багато і дісталося їм воно легко і швидко.

Давайте чесно скажемо – чи можна в Україні сьогодні своїм розумом без зв’язків і фінансів заробити великі гроші? Ну хіба що в IT сфері і те зав’язаною на Європу або США. Тотальна корупція, бюрократія, кримінал, абсурдне законодавство, конкуренти працюють під “дахом” – фактори “погашають” багато успішні проекти і ламають талановитих людей.

А чи можна було в 90-х це зробити? Без корупції, без криміналу, без дахів? Очевидно.
Особисто на мою думку великі гроші з 90х все з душком. І “мажори” це саме ті хто отримують ці гроші.

У глибині душі ми відчуваємо що такі гроші це кров, сльози, несплачені податки, убогі школи і лікарні. Але суспільство “закриває на це очі”. Ну купуєте ви Лексуси за 2 млн грн (більше 700 мінімальних місячних з/п) і Бог з Вами.

Я часто буваю в Німеччині. Як Ви думаєте – де я бачу найновіші німецькі авто? Вірно, в Україні. Саме тут “шалені гроші” дісталися з епохи “легендарних” Кравчука/Кучми і які продовжують збиратися і до сьогодні на обналу, контрабанді, криміналі, корупції та інше.

Але мажори йдуть далі. Їм не вистачає своєї розкішної життя і в поривах своєї нахабності вони вриваються в побут звичайних людей. Іноді калічачи, а іноді забираючи життя.

Вчора була зруйнована прекрасна молода сім’я. Сашу Евтеева повинні ховати завтра, його дружина Оксана Берченко разом з сестрою Діаною у важкому стані.

Читайте також:  Як прикарпатські рятувальники витягували 20-річного водія з затисненого під час ДТП авто

Держава це організм і коли воно боляче ми отримуємо ось такі наслідки…

Скорбота. Прошу вибачення за “важкий” пост з купою букв, просто довго про це думав.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.