facebook

Правоохоронці шукають водія-п’яницю, який вчинив дві ДТП та втік з медзакладу

Вчора, 20 жовтня, о 19:34 год. в с. Павлівка Тисменицького району сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій водій, наїхавши на пішохода, утік з місця події. Проте уже за кілька хвилин утікач вчинив повторне ДТП, де його затримала поліція.

Водій невстановленого автомобіля наїхав на 54-річного жителя села Павлівка, котрий ішов дорогою в напрямку зі сторони с. Рибне. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав політравму та був доставлений до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Тим часом водій-утікач, як пізніше було з’ясовано поліцією, уже через 10 хвилин вчинив зіткнення з легковиком у м. Івано-Франківську по вул. Галицька (біля ресторану «Овен»). На місце події виїхали працівники поліції, які виявили свіжі сліди механічних пошкоджень на його автомобілі, що викликало підозру на причетність до вчинення вище вказаного наїзду на пішохода. Крім того, за візуальними ознаками, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У зв’язку з чим його доставили до медичного закладу для проведення медосвідчення на факт вживання алкоголю. В результаті проведеної експертизи у його крові виявлено 2,69 проміле алкоголю.

Проте водію, жителю одного із ближніх сіл обласного центру, при проходженні медогляду вдалося покинути медзаклад і наразі правоохоронці встановлюють місце його перебування. Транспортний засіб вилучено і поміщено на майданчик для тимчасово затриманого транспорту, як речовий доказ причетності до ДТП.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  ТЕРМІНОВО! У Москві ТЕРАКТ! Біля станції метро «Войковська» прогримів вибух! Район оточено (ФОТО + ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.