facebook

“Полісся” в Коростені приймає “Прикарпаття”: анонс матчу

У суботу, 21 жовтня, житомирське “Полісся” у матчі 17 туру Другої ліги України прийматиме вдома ФК “Прикарпаття”.

Матч відбудеться в Коростені на стадіоні “Спартак”. Початок – о 15.00. Трансляція матчу на нашому сайті в розділі “Відеотрансляція”.

Чемпіонат України, ІІ ліга, 17 тур
21 жовтня, Коростень, стадіон Спартак
ФК Полісся (Житомир) – ФК Прикарпаття (Івано-Франківськ)
початок – 15.00

В матчі І кола, який відбувся в Івано-Франківську, житомирський ФК “Полісся” поступився “Прикарпаттю” з рахунком 0:2. Тоді дублем відзначився прикарпатець Роман Кузьмін. Зараз команди займають діаметрально протилежні позиції в турнірній таблиці.

Івано-франківська команда приїде в Коростень у якості фаворита і одного з лідерів групи А. Після 15 зіграних матчів “Прикарпаття” посідає другу сходинку, відстаючи від лідера на 4 очки і маючи 12 очок переваги від тернопільської “Ниви”, яка йде третьою. Прикарпатці зазнали лише однієї поразки в сезоні – від того ж “Агробізнесу” і ще двічі втрачали очки – в нічийних матчах тернопільською та вінницькою “Нивами”. В останньому турі франківці переконливо розгромили “Буковину” 5:2.

ФК “Полісся” в минулому турі зазнав домашньої поразки від “Ниви-В” та опустився на передостанню сходинку в турнірній таблиці. Поки що в активі житомирян – три перемоги та одна нічия. Команда всього на одне очко відстає від хмельницького “Поділля” і має ще дві гри в запасі. Тому можливості виконати поставлені перед клубом завдання і пробитися до зимових канікул в середину турнірної таблиці у підопічних Едуарда Хаврова все таки лишаються непогані. Але для цього потрібно здобувати очки в матчі з “Прикарпаттям”.

Не варто також забувати, що вже 25 жовтня “Прикарпаття” гратиме матч 1/8 Кубку України з чернігівською “Десною”. Можна сподіватися, що тренерський штаб франківців захоче поберегти основних гравців команди до кубкової гри, а тому в Коростень гості приїдуть другим складом. В будь-якому разі житомирянам потрібно готуватися до серйозного і важкого поєдинку.

Читайте також:  Відомий футболіст жорстоко знущався з дружини: Хотів задушити і викинути з вікна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.