facebook

“Прикарпаття” поступається в Коростені і втрачає Халка (відео)

Житомирське “Полісся” у матчі 17 туру Другої ліги України переграло вдома ФК “Прикарпаття”, тим самим перервавши вражаючу безпрограшну серію орлів.

Матч відбувся в Коростені на стадіоні “Спартак”.

Івано-франківська команда приїхала в Коростень у якості фаворита і одного з лідерів групи А. Після 15 зіграних матчів “Прикарпаття” посідало другу сходинку, відстаючи від лідера на 4 очки і маючи 12 очок переваги від тернопільської “Ниви”, яка йде третьою. Прикарпатці зазнали лише однієї поразки в сезоні – від того ж “Агробізнесу” і ще двічі втрачали очки – в нічийних матчах тернопільською та вінницькою “Нивами”. В останньому турі франківці переконливо розгромили “Буковину” 5:2.

ФК “Полісся” в минулому турі зазнав домашньої поразки від “Ниви-В” та опустився на передостанню сходинку в турнірній таблиці. Поки що в активі житомирян – три перемоги та одна нічия. Команда всього на одне очко відстає від хмельницького “Поділля” і має ще дві гри в запасі.

В матчі першого кола, який відбувся в Івано-Франківську, житомирський ФК “Полісся” поступився “Прикарпаттю” з рахунком 0:2. Тоді дублем відзначився прикарпатець Роман Кузьмін.

Сьогодні знову тріумфували господарі – на цей раз житомиряни, перемогу яким приніс дубль Віталія Колєснікова ще у першому таймі.

Прикрий епізод стався наприкінці зустрічі – за дві жовті картки поле покинув найкращий бомбардир команди Ігор Худоб’як. Він пропустить кубкову гру з “Десною”.

Нагадаємо, що матч 1/8 Кубку України з чернігівською “Десною” відбудеться вже 25 жовтня в Івано-Франківську.

Чемпіонат України, ІІ ліга, 17 тур
21 жовтня, Коростень, стадіон Спартак, 200 гл.
ФК Полісся (Житомир) – ФК Прикарпаття (Івано-Франківськ) 2:0
початок – 15.00



Читайте також:  Українcькі біатлоністки здобули феєричну "бронзу" в естафеті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.