facebook

Кілька годин відливали водою та били: 5 чоловік по-звірячому познущались над 17-річною дівчиною

Три жінки і двоє чоловіків кілька годин поспіль по-звірячому били 17-річну дівчину, а потім кинули її помирати, накривши чорною курткою. Це сталося в райцентрі Малин (Житомирська область) ввечері 17 жовтня.



Рано вранці 18 жовтня дівчину знайшли перехожі серед руїн біля залізничної нафтобази. Вона лежала без свідомості серед сміття, прикрита мокрою чорною курткою. Особу дівчини встановили вже після того, як швидка допомога доставила її в реанімацію районної лікарні. Це була мешканка Малина Олена Жураховська.

Як повідомив начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт, повідомлення про те, що в районну лікарню в непритомному стані з переохолодженням та тілесними ушкодженнями доставлена ​​невідома дівчина, надійшло 18 жовтня. В ході оперативно-розшукових заходів особу дівчини було встановлено. Вона виховувалася в родині, яка перебувала на обліку в поліції як неблагополучна.

Було також встановлено, що 17 жовтня близько 9 вечора до Жураховської зайшли дві місцеві мешканки зі своїм знайомим хлопцем (особи всіх встановлені). Одна з них стала вимагати у дівчини 500 гривень, які та колись нібито у неї вкрала. Сварка продовжилася на подвір’ї. Потім переросла в невелику бійку. Коли все начебто владналося, непрохані гості пішли, прихопивши з собою і дівчину, щоб нібито піти і «відзначити мирову».

Відзначали серед руїн покинутого підприємства. Потім одна з присутніх, 21-річна сусідка потерпілої (живуть на одній вулиці недалеко один від одного), почала пред’являти дівчині якісь претензії і почала її бити. Зрештою потерпіла втратила свідомість. Дівчата облили її водою із сусіднього болота і продовжили побиття, а потім, коли їх жертва стала втрачати свідомість, залишили вмирати.

Така коротка поліцейська версія того, що сталося.

Кореспондент видання “Житомирський Кур’єр” зустрівся в Малині з тією самою 21-річною жінкою, яка брала участь у побитті Олени Жураховської – Люба Олиференко. Та заявила, що роль призвідниці побиття їй намагаються нав’язати і що найважчі травми Олені наніс їх знайомий хлопець, який бив її головою об стіну.

Читайте також:  Двоє українців у літаку до Варшави влаштували пікнік з алкоголем і цигарками

Сама ж Олена Жураховська зараз знаходиться в стані коми 3-го ступеня в реанімації Малинської райлікарні. Житомирські нейрохірурги видалили у неї з-під черепної коробки велику гематому, проте прогнози щодо найближчого майбутнього дівчини невтішні – лікарі не виключають, що в мозку Олени відбулися незворотні зміни і повернути її в свідомість не вдасться.

Всього в побитті Олени брало участь 5 осіб: три жінки і двоє хлопців. Поліція веде слідство, встановлюючи роль кожного, проводяться експертизи. Підозри на сьогоднішній день нікому не пред’явлені, заарештованих немає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.