facebook

На Луганщині створять єдиний координаційний центр для видачі перепусток у зону АТО

У Луганській області пропонують оптимізувати порядок видачі перепусток в зону АТО і створити єдиний координаційний центр для видачі дозволів із залученням працівників місцевої влади



im578x383-АТО

Про це повідомляє  прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів розширену нараду із силовиками з питань оптимізації порядку видачі дозволів/перепусток щодо переміщення громадян, доставки товарів та вантажів, опрацювання єдиного алгоритму забезпечення безперешкодного переміщення співробітників і спеціалізованого автотранспорту державних і комунальних підприємств газо-, електро- та водопостачання, а також рейсового перевезення пасажирів.

“До Луганської обласної військово-цивільної адміністрації постійно надходять численні звернення підприємців області щодо проблем з доставкою продуктів харчування, товарів першої необхідності до населених пунктів на лінії розмежування сторін. З метою зменшення соціальної напруги серед населення нам потрібно підготувати пропозиції для вирішення цього питання”, – відзначив Клименко.

На нараді було дано протокольне доручення підготувати пропозиції стосовно змін до “Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей”.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/16/na_luhanschyni_stvoryat_yedynyy_koordynaciynyy_centr_dlya_vydachi_perepustok_u_zonu_ato

Читайте також:  На Луганщині терористи вступили у жорстокий бій з українськими військовими

Шукайте деталі в групі Facebook