facebook

Путіна налякали Третьою світовою, і він почав війну з Україною, – Скіпальський

Екс-заступник голови СБУ Олександр Скіпальський розповів про аналітичну довідку дворічної давнини для президента Росії Володимира Путіна від його “яструбів”




im578x383-скипальский

“Ця інформація ще в світі не циркулює. Я її зараз озвучую, бо вважаю, що вона має право на оцінку. Окремі російські економісти і політологи, аналітики, до яких відноситься наш земляк, на жаль, Глазьєв, ще низка яструбів, підготували аналітичну довідку півтора-два роки тому для доповіді Путіну про невідворотність виникнення Третьої світової війни. Це вони розрахували на підставі матеріалів, які вони мають в Росії. Я не беруся оцінювати їх.

Але цю загрозу вони вбачали, що вона буде спрямована саме проти Росії і Росія зникне як потужна держава з великим економічним потенціалом, у першу чергу через ресурси. Головним напрямком діяльності ворогів, якими вони вважали США, країни НАТО, був напрямок через територію України, Криму. І спрацьовуючи на випередження, вони завдали удар по Україні, анексувавши Крим і втягнувши Україну в таку довготривалу війну, яка не дозволить Україні повноцінно імплементуватися або стати членом ЄС.

Ця основа, яку я сьогодні назвав, здається настільки загрозливою, що процес довготривалого протистояння України і Росії триватиме багато років”, – розповів Олександр Скіпальський.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/15/putina_nalyakaly_tretoyu_svitovoyu_i_vin_pochav_viynu_z_ukrayinoyu____skipalskyy

Читайте також:  “The Times”: “Чутки про хворобу путіна були правдою”

Шукайте деталі в групі Facebook