facebook

Їх поведінка досить брутальна, – поліція розповіла деталі побиття підлітків на Коломийщині

Як повідомляв WestNews 15 жовтня група чоловіків побила та познущалася над двома неповнолітніми хлопцями.


Так, до поліції з відповідної заявою звернулася мати неповнолітнього потерпілого, інформує WestNews. Того ж дня в результаті конфлікту з її сином зв’язали хлопця та помістили до багажного відділення автомобіля і вивезли за місто в лісопосадку, де незаконно утримували та принижували його людську гідність.

За цим фактом працівники поліції розпочали кримінальне провадження передбачене ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

В ході проведення слідчих дій, а також за результатами експертиз, працівники поліції установили підозрюваних осіб.

“В ході розслідування нами встановлено хронологію подій, які відбувалися. А також те, що потерпілим є не один підліток, як раніше повідомлялося, а два. Невідомі особи зайшли до приміщення і зв’язавши одного вивезли у лісосмугу біля с.Пядики іншого побили у квартирі. Зараз ми уже встановили усіх причетних осіб до вказаних злочинів. Ними є жителі Коломиї та району, дехто з них неодноразово притягався як до кримінальної так і адміністративної відповідальності, але є й такі котрі вперше порушили Закон. Пізніше ми надамо детальну інформацію про фігурантів, звичайно без прізвищ, щоб не порушувати Закон, але коли оголосимо їм підозру. А поки що тривають слідчі дії.


Для правоохоронців незрозуміло чому злочинці себе так зверхньо поводили і саме у такий спосіб з особливою зверхністю знущалися над потерпілим.

Я би сказав, їх поведінка досить брутальна. Принижуючи гідність підлітка вони заставляли його читати вірші, а потім роздягнули і без одежі, навіть спідньої білизни, хлопець самотужки пішки ішов додому. Про те що сталося він розповів матері, а вона звернулася за допомогою до поліції”, – розповідає Остап Білейчук, начальник Коломийського відділу поліції.

За вказаними фактами триває слідство.

Читайте також:  Франківські притрафунки: непрацюючий світлофор та чергова ДТП. ФОТО

Нагадаємо, поліція впіймала злочинців, які увірвались до помешкання людей, побили їх та обікрали. Поліцейським оперативно вдалося встановити осіб, які причетні до злочину. Ними виявились 64-річний чоловік  та його 39-річний син.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.