facebook

Підозрюваних в стрілянині у середмісті Івано-Франківська взяли під варту

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Двом особам, підозрюваним у стрілянині в Івано-Франківську, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави.

“Наразі двох осіб, які застосували зброю, взяли під варту за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, ще один зловмисник перебуває у розшуку”, — повідомили в прокуратурі.


Досудове розслідування у справі триває.

Нагадаємо, 26 серпня в Івано-Франківську між компаніями молодих осіб в одному з закладів відпочинку сталася стрілянина, внаслідок якої один з них отримав поранення.

Нагадаємо, як писала Фіртка, у середмісті Франківська після бійки підстрелили людину. Подія мала місце біля “Pasage Gartenberg”, де відпочивала компанія. Спочатку виник конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину. Внаслідок чого був підстрелений чоловік.

Після того, як в місті оголосили план “Перехоплення” патрульні зупинили авто з пораненим чоловіком та учасником стрілянини. Одну з автівок патрульні зупинили на вулиці Галицькій, в якій перебував поранений чоловік. Його відвезли у медзаклад. Згодом на вулиці Січових Стрільців поліцейські зупинили автомобіль “Нісан”. У машині правоохоронців сидів чоловік у кайданках, який розповів, що його авто було біля “Пасажу”, адже він купував цигарки у кіоску збоку. В автомобілі “Ніссан” виявлено зброю.

Дії зловмисників попередньо кваліфікували як хуліганство та розпочали кримінальне провадження.

Читайте також:  Жахливе вбивство на Прикарпатті – 25-річна жінка до смерті побила свою матір

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.