facebook

Заздалегідь позакріплюйте все, що може зірватися: на Україну насувається шторм зі снігом

До України з північної Європи поступово наближається одразу два циклони Флоренс 1 і Флоренс 2, і принесуть штормові вітри, які триватимуть протягом вихідних і зачеплять початок наступного тижня.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, пиш “Обозреватель”.

Саме тому, за її даними, в найближчі вихідні у більшості областей переважатиме волога хмарна дощова погода.

“У суботу інтенсивні опади очікуються на сході, півдні та в центральних областях. А в неділю дощі (місцями з мокрим снігом) накриють захід України. Увечері в неділю негода дійде і до півночі. Особливість неділі Увага! 29 жовтня в Україні очікується сильний штормовий вітер”, – зазначила вона.

Також, у понеділок-вівторок, 30-31 жовтня, штормовий вітер буде тривати.

У Києві вихідними – періодичні дощі, можливий сніг, +6…+8 градусів.

“У понеділок-вівторок, 30-31 жовтня штормовий вітер триватиме. Тому особлива увага до будівельників і не лише. Вже заздалегідь позакріплюйте все, що може зірватися, літати чи пошкодити такий сильнющий вітер.
У Києві вихідними – періодичні дощі, свіжувато, +6+8 градусів. У неділю у столиці – сильний вітер. Попередній прогноз аж на понеділок, але дуже важливий. 30 жовтня на заході та півночі України, включно з Києвом – складна погода: дощ та сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, штормовий вітер.
Але подбати про безпеку, здоров’я та квіти не завадить вже зараз. 29 жовтня переходимо на зимовий час!”, – додала Діденко.

Читайте також:  На заході — заморозки, на сході — майже літо: погода здивує українців останніми днями квітня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.