facebook

“Людству залишилось три спокійних роки…”: Доповідь відомого кліматолога поступово перетворюється в реальність

Рето Нутті – вчений зі світовим ім’ям, відомий своїми дослідженнями пов’язаними з кліматичними моделями, передає Корупція.Інфо


В кінці 2016 року брав активну участь в роботі Міжнародної Групи кліматологів світу, яка спільно з синоптиками випустила закриту доповідь про насування кліматичної-погодної катacтрофи, яка почнеться з 2017 року

Рето Нутті (Reto Knutti) – Відомий Швейцарський кліматолог і професор фізики клімату Землі в Інституті атмосферної та кліматичної науки, Цюріх. Доповідь було надано урядам всіх країн.

В одній з найбільших газет Швейцарії, вийшло цікаве інтерв’ю з Reto Knutti. Ми наведемо лише кілька уривків з цього сенсаційного інтерв’ю:

– Містер Нутті, в кінці 2016 року Міжнародна група провідних кліматологів і синоптиків зі світовими іменами, в якій ви брали участь, виконали величезну роботу і підготували сенсаційну доповідь. Чому її закрили для широкого загалу? Що в ній було такого секретного?

– Це було не наше рішення. На жаль. Я, як і більшість моїх колег з усього світу, вважали і зараз вважаємо, що люди повинні знати правду. Якою-б вона не була. Але, ви ж розумієте, що у тих, хто перебуває на самому верху, свої плани і погляди на все і всіх, і що вони відміряють своєю мірою ту правду, що можна дати людям. Це стосується всіх аспектів життя. Звичайно дуже дивне їхнє ставлення саме до цього питання. Мені здається це величезною дурницею. Вони думають, що вони вищі за природу, процеси, які вже йдуть повним ходом, і що вони зможуть їх контролювати і регулювати.

Вони думають, що обрані зможуть пережити ці процеси, відсидітися сховавшись в комфорті, а на решту людства їм наплювати. Але ж це не так. Те що вже почалося, торкнеться всіх країн. Але вони цього не розуміють, або не хочуть зрозуміти. Вони бояться або паніки, або того, що люди почнуть вимагати від урядів своїх країн почати вживати заходів, щоб підготуватися до зустрічі того жaху і хаосу, які вже почали наближатися (а в деяких країнах їх уже відчули за останні місяці), а не годувати їх позитивом на майбутнє. Ще раз повторюся, рішення закрити нашу доповідь для широких мас було прийнято на самому верху.

Читайте також:  Селяни перекрили дорогу «Івано-Франківськ – Львів»

– Так ви хочете сказати, що людству щось зaгрожує?

– Чи зaгрожує?? (Гіркий сміх). Ні. ЦЕ ВЖЕ РОЗПОЧАЛОСЯ!!! І це вже не зупинити!! Подивіться, що твориться з погодою в цьому році. У всіх країнах. Ми про це попереджали в своїй доповіді ще в кінці минулого року. Наша модель майбутніх погодних подій на 80% збіглася з тими подіями, що зараз відбуваються в світі. Мені навіть страшно від цього. Адже якби наші доповіді не засекретили для громадськості і уряду тих країн, де гuнули і гuнуть люди в цьому році від аномальних погодних умов, підготувалися до цих катаклізмів, то багатьох жeртв можна було б уникнути. Це гірко і страшно.

– Містере Нутті, а можно детальніше? Хоч трохи фактів?

Рето Нутті простягає клаптик. Роздруківка даних моделювання з комп’ютера. Число: 24 грудень 2016 року. Завізовано: 24 грудень 2016 року.

Це вам для прикладу, що ми змоделювали тоді на червень 2017.

(Наводимо скорочено).Прогноз екстраординарних погодних подій на червень 2017 року:

Уругвай – паводок (збулося)
ПАР – повінь (збулося, десятки загuблих)
Туреччина – аномальні: дощі і град (не збулося)
Китай – аномальні дощі приведуть до повеней (збулося, понад 5000 чол. пocтраждали)
Таджикистан – аномальні: зливи і град (збулося)

Нова Зеландія – аномальні дощі приведуть до повеней (не збулося)
Бангладеш – аномальні зливи (збулося, число жeртв – 145 чол.)
Америка – аномальні: дощі, торнадо, град, смерчі, урагани, повені, сніг (в повному обсязі збулося)
Росія – аномальні: дощі, заморозки, смерчі, торнадо, шторми, урагани, повені, сніг, град (все збулося)

– Дякуємо. Це вражає… І чого ж нам чекати?

– Чого чекати? (Знову сумно посміхається) У вас є ще три роки спокійного життя, ви ж живете в Швейцарії? Якби ви жили в Америці, Китаї, Індії, Європі чи Росії, то для вас і цих би трьох років не було.. А так. Присвятіть ці роки своїй сім’ї і постарайтеся підготуватися. Не будуйте планів про покупку нового модного автомобіля або просування по роботі. Думайте вже про інше. Як зберегти своє життя і життя своїх рідних в нових умовах, які вже прийшли в наше життя з новими аномальними і екстраординарними погодними умовами. Постарайтеся просто вижити в найближчі роки.

Читайте також:  Тіла лежать на асфальті, все потрощено: у масштабній аварії на Львівщині розбилася сім’я (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.