facebook

За три тижні до весілля я вию і плачу: не хочу заміж за друга йти

Мені 25 років, зустрічалися протягом 2 років з хлопцем, відносини були дивними, він мені був приємний як товариш, багато в чому мені допомагав і в один момент зізнався в симпатії, я розуміла, що взаємністю не можу відповісти і так і сказала. Він засмутився, сказав, що немає тоді сенсу взагалі спілкуватися, я розридалася, мені було боляче від думки від розлуки, але зараз я думаю це від того, що він мені подобався, як друг і багато в чому був опорою.

Потім я сама з ним зустрілася, і ми стала спілкуватися, вже ближче. Але раз на місяць наступав такий момент, коли я розуміла, що не хочу з ним бути і не люблю його. Казала йому про це, скандал сварка, сльози мої, переживання, докори сумління, в результаті завжди знову сходилися.

Останні півроку він почав часто говорити про весілля, що він хоче одружитися зі мною, що мама його постійно запитує, чому він мене з нею не знайомить. Під кінець я зламалася і вирішила, що це хороший шанс перевірити наші відносини, так як вони були незрозумілі, я вирішила, що вийшовши заміж, все зміниться.

Ми вирішили одружитися, я уявляла себе в образі нареченої, думала про те, яку зроблю зачіску та інше, коротше раділа всій цій весільній метушні. Але крок за кроком все складалося не так, як я хотіла, зал банкетний був зайнятий, який я хотіла і ще багато всяких дрібниць не клеїлося. І я зрозуміла, що все, як я хочу, вже не складеться, у мене загубився інтерес до весілля.

Мало того я дізнаюся, що нам з нареченим після весілля через місяць доведеться виїхати закордон (чого я ніколи не хотіла). А цей місяць ми будемо жити з його сім’єю, а вона у нього не маленька, хоча до цього такий розвиток подій взагалі не обговорювався, ми навпаки шукали квартиру, щоб до весілля зняти і там вже все облаштовувати. Це взагалі мене вибило з ладу.

Читайте також:  В Італії (Неаполь) просять допомогти знайти рідних: жінка без пам'яті та хвора на цукровий діабет

Мені стало все не цікаво, що стосується весілля, мене почала дратувати його мама, яка і підкидала всі ці ідеї (типу пожити разом з ними). Мене все почало дратувати, я стала агресивною, нервовою, почала плакати добу безперервно, нічого не могла робити, навіть їсти. Я розуміла, що не люблю цю людину, а всі ці «труднощі» і моє ставлення до них тільки про це і говорили.

Розповівши про свої побоювання батькам, я отримала негатив, тато почав кричати на мене і сказав, що ніякої відміни весілля не буде, що я його ганьблю, мама теж на нервах схопилася за серце. Я розповіла нареченому про те, що відчуваю, він сказав, що тримати не стане, якщо я не хочу за нього, але щоб я сама подзвонила його мамі і про це повідомила та інше.

Мені було дуже важко, я ні з ким не могла про це поговорити, і просто знесиливши, я вирішила залишити все, як є. Прийняла рішення, що вийду заміж, і все тут, а після розберуся, коли ніхто на мене не буде тиснути через гроші витрачені і запрошених гостей. На кілька днів все дійсно покращилося. Зараз до весілля 3 тижні і повернулося попередній стан, я плачу постійно, до думок про те, що я не люблю нареченого приєдналося те, що він почав мене дратувати.

Я ледве стримуюся, він говорить про медовий місяць, будує плани, запитує, куди я хочу, а мені настільки противна ця тема, я відповідаю, ледве посміхаюся, а сама не розумію, що відбувається. Всі навколо говорять мені, що це просто передвесільний мандраж, що я дурепа і нічого не розумію, щоб я не робила всім нерви і мовчки сиділа.

Читайте також:  В Україні ще не було хвилі COVID-19, - Ляшко

Я не знаю, що робити, чекаю, що все покращиться, але все стає тільки гірше. Я боюся уявити, що може початися в день весілля, боюся, що просто не прийду на захід, настільки я не можу зараз за себе відповідати. Будь ласка, допоможіть розібратися, що це? Ну не вірю я, що це звичайні страхи перед весіллям. Скажіть, як поговорити з батьками про те, що мені нестерпно боляче, і що я в розгубленості?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.