facebook

Храм, в якому здійснюються мрії, запрошує франківців на дев’ятницю за дар доброї роботи перед Чудотворною Іконою

Храм, в якому здійснюються мрії разом з Ласкавою та з св. Йосифом запрошують на дев’ятницю за дар доброї роботи перед Чудотворною Іконою.

В понеділок в церкві св. Івана Хрестителя, перед Чудотворною Іконою Ласкавої Матері Божої розпочинаються Дев’ятниці до Ласкавої та св. Обручника Йосифа за Дар Доброї Праці.

“Якщо Ти плануєш відкрити власний бізнес, або Ти вважаєш, що покликаний реалізовувати себе у кращому місці праці, або безробітний, приходь в понеділок на 18.00 до храму св. Івана Хрестителя, церкви, де збуваються мрії. Тут Твоя Ласкава Матінка разом із Теслею, якого Ісус називав своїм Татом, зіллють на Тебе ласку доброї роботи, адже для неї Бог нагородив Тебе Руками”, – говорить настоятель храму отець Володимир Вінтонів


До слова, церкву св. Івана Хрестителя, люди між собою називають “храмом, в якому здійснюються мрії”, тому що окрім фізичного і духовного зцілення, сотні паломників тут знаходять рясне благословення у сім’ї і праці.

Приходьте також у вівторок, здійсніть свої мрії на 18.00 год.

Адреса: храм св. Івана Христителя вул. Микитинецька, м.Івано-Франківськ, доїхати можна автобусом №26 а, тел.: 067-28-28-258.

Читайте також:  Будівельний скандал на Хоткевича: мер пообіцяв врахувати побажання мешканців (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.