facebook

“В його очах були сльози, і я наразі плачу”,- Могилевська прокоментувала перемогу на шоу “танці з зірками”(відео)

Зірка розповіла кореспонденту ТСН, що вже планує знімати кліп із Бадоєвим, втім танців не залишить. Співачка Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко стали переможцями оновленого шоу “Танці з зірками”. Для артистки наступний день після тріумфу у проекті став звичним: йога, прогулянка із собакою та плани на подальшу творчість.

“Я заїхала, подякувала усім, хто працював над проектом, але по-англійськи, тихенько пішла. Мені не хочеться зупинятися. Я сьогодні свідомо зробила звичний ранок: о дев’ятій ранку – йога, я погуляла із собакою. Мені хочеться йти далі. Мені хочеться нових вершин, нових польотів. У мене нова неймовірна пісня. Сьогодні вранці перший, хто мені зателефонував із привітаннями – Алан Бадоєв. І ми з ним домовились, що завтра зустрічаємося і знімаємо нове відео. Я хочу чогось нового. Напевно, моя мрія – поїхати танцювати в американський проект “Танці з зірками”, або в індійський. Я не хочу припиняти танцювати. Я пішла колись, зачинивши двері для себе назавжди. Пішла із професії. Не для того, щоб знову підкоритися законам шоу-бізнесу. Я хочу жити і бути щасливою, я зрозуміла, що в танцях я дуже щаслива”, – ствердила Наталя.

За словами зірки, вона знайде собі місце, де танцюватиме. І, якщо це не Україна, то Америка. Втім, співочої кар’єри вона не полишатиме.

“Я дуже вдячна “Плюсам” за те, що подарували мені цю надію і цю любов. Цю віру в себе. Тому що танці – це дійсно круто.

Для Могилевської участь в оновлених “Танцях з зірками” – вже третя. Свої стосунки із партнером і шоу, Ігорем Кузьменком, зірка прокоментувала лаконічно.

“Без справжнього вогню та пристрасті танець неможливий. Тому що він про це. Про взаємини чоловіка та жінки. Але так само як із Владом Ямою нам вдалося не вийти за рамки того, що називається танець, паркет. Я думаю, що ми будемо хорошими друзями”, – ствердила вона.

Читайте також:  За мамою плаче п’ятеро дітей: у пологовому раптово померла породілля, у якої виявили коронавірус

При цьому вона додала, що, напевно, Ігор буде гостем на її концертах, а пізніше – піде танцювати у продовженні проекту. Тим часом, як припускає Могилевська, вона сидітиме в журі та ревнуватиме.

Стосовно критики від Влада Ями переможниця оновлених “Танців з зірками” впевнена: він радів за неї та за них.

“Наша перемога з Ігорем – це і наша перемога з Владом. Тому що Влад навчив мене танцювати. В його очах були сльози, і я наразі плачу. Тому що я бачила, як він за мене радий. Він просто трохи ревнував і сам в цьому зізнався, що, так, я ревнував. Але в кінці, у фіналі стільки було сліз радості. Він був щиро за мене радий, і за нас, тому що це – і наша перемога”, – зі сльозами на очах підсумувала зірка.

Наталя впевнена, що кожний заслуговував на перемогу, тому що кожний дуже гарно танцював.

“Тоді з Зеленським було напруження десять років тому, а зараз все було дуже тепло”, – запевнила переможниця “Танців з зірками”.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.