facebook

“З жиру біситься!”: Віру Брежнєву жорстоко розкритикували фанати за вихваляння (фото)

Популярна співачка і екс-учасниця поп-групи «Віа Гра» Віра Брежнєва нещодавно відвідала взуттєвої відділ ЦУМу, щоб придбати собі нове взуття. Але фанати, побачивши нове фото співачки, подумали, що Віра залишила в магазині нечувану суму грошей.

У своєму Інстаграм-акаунті співачка виставила фото, на якому вона стоїть поруч з великим візком, на якій повно взуттєвих коробок і підписала фото питанням: Похолодало, пора міняти гуму. Хто вгадає, скільки пар купила?»

Фанати, які подумали, що весь візок з взуттям належить Вірі, тут же обурилися, що Віра хвалиться тим, що може дозволити купити собі незліченну кількість взуття, коли у звичайних людей не вистачає грошей на одну:

«Як люблять артисти хвалитися, заздри народ», «та а ми медики працюємо без вихідних і одну брендову взуття дозволити собі не можемо», “Навіщо таке взагалі викладати, ну можеш ти купити собі стільки молодець!” “У кого, що болить! Кому взуття треба перерахувати, а хтось із останніх трусів випадає. Краще б цими грошима якомусь дитині допомогла”, “Не треба таке викладати”, “Навіщо так багато? З жиру біситься, краще б дітям в дит будинку або лікарні. соромно, хто жене а хтось хлібні крихти зі столу змітає і їсть, життя несправедливе”, ” Навіщо це показувати? Нерозумно. Хвалитися”.

Віра не змогла витримати такого натиску з боку шанувальників і пояснила в чому тут справа: “Ви може гумору не знаєте? У чому тут хвастощі)) будь-якій нормальній людині зрозуміло, що це не мій візок! Вам все-таки перш ніж засудити потрібно спочатку розібратися хоч в чомусь))”

Втім, уважні шанувальники все ж зрозуміли, скільки взуття купила Брежнєва, тільки лише поглянувши на ноги співачки, яка демонструє обновки.

Читайте також:  Як вибрати вершкове масло в Україні: виробники лукавлять



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.