facebook

Багато хлопців роблять цю зачіску, не здогадуючись, що вона означала раніше (фото)

Мало хто замислюється про те, яка історія появи їх зачіски. Однак про цю ультрамодну в наші дні стрижку ви напевне захочете дізнатися!

Недавні дослідження на тему того, хто скільки часу проводить біля дзеркала, вразили своїми парадоксальними висновками. Згідно зі статистикою, більшість чоловіків милується на своє відображення набагато частіше, ніж середньостатистична жінка.

Не дивно, що представники сильної статі хочуть добре виглядати. Адже сучасні модні тенденції до їх зовнішнього вигляду пред’являють неабиякі вимоги. Але немає нічого поганого, щоб просто стежити за собою, особливо для представницьких чоловіків, яким за статусом належить мати начищені черевики і костюм з голочки.

Але, мабуть, основний елемент будь-якого образу – це зачіска. Іноді неординарна стрижка може навіть розбурхати громадськість, як це буває, наприклад, у відомих футболістів, чиї перукарі явно з фантазією.

Проте сьогодні серед чоловіків дуже популярна зачіска з поголеною на боці смужкою. Виглядає вона і правда стильно, тому багато хлопців прагнуть зробити собі таку, але навіть не підозрюють про її походження.

Така стрижка була на піку моди в період Другої світової вiйнu і її історія тісно пов’язана з Гoлокoстом і Гiтлeром. Адже такою зачіскою зазвичай висловлювали лояльне ставлення фюреру.

Виголена смужка на голові позначала згоду її власника з політикою влади, що виражалася в переслідуванні єврейського народу та інших нелюдських вчинках, що мали місце в той час.

Таку лінію набували новобранці після своєрідного обряду посвячення. Виголювання проходило під час тренувань в невідповідних умовах і, як правило, недоречними предметами, які найлегше було дістати. Через це солдати могли придбати не тільки нову зачіску, а й парочку шрамів на все життя.

Читайте також:  Від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.