facebook

“Вибиті зуби, зламані ребра, що ввійшли в легені”: Моторошне вбивство 14-річної дівчини на Закарпатті

26 жовтня на Рахівщині Закарпатської області знайшли тіло неповнолітньої дівчини 2003 року народження.

Тіло було знайдено у смт Ясіня пізно ввечері. Цю інформацію підтвердили у Рахівському відділенні поліції Тячівського відділу ГУНП, передає Корупція.Інфо.

Раніше місцеве інтернет-видання “PMG.ua” з посиланням на поліцію повідомило, що підліток скоїла самогубство. Проте, сьогодні, 1 листопада, у поліції зазначили, що було відкрите кримінальне провадження за ст. 115 “Умисне вбивство”. Наразі інші подробиці невідомі, а деталі трагедії поліція не розголошує.

Варто зазначити, що тіло дівчини знайшли під залізничним мостом у смт Ясіня.

Своєю чергою, за словами місцевої жительки, яка була на місці інциденту та бачила висновок експертизи – у 14-річної дівчини було виявлено забій носа, вибиті 4 зуби з нижньої щелепи, розбите коліно та зламані три ребра, що ввійшли в легені та стали причиною смерті.

Також вона повідомила, що тіло було знайдено під мостом, висота якого 60 метрів, обличчям донизу, хоча на спині не було жодного синця, це може означати, що дівчину вбили та залишили у тому місці. За словами жительки, у той день ввечері сусіди чули крики дівчини біля мосту.

 

Поки йде слідство, місцеві жителі вже почали міркувати над версіями трагедії. Одні вважають, що дівчині завдали смертельного удару, а потім віднесли до річки, аби приховати тіло, і почепили її куртку нагорі на мосту, аби зімітувати самогубство. Інші кажуть, що дівчину збила машина та, щоб позбутися тіла, скинули його з мосту.

Як відомо, того вечора дівчина пішла до дітей старшої сестри, потім їй зателефонував хтось, вона сказала сестрі, що вийде на хвилину, а вже через півгодини сусідські діти забігли до її сестри і сказали, що чутно якісь крики. Пізніше тіло знайшов хлопець неподалік будинку під мостом близько 19:30.

Читайте також:  В Делятині авто на смерть збило жінку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.