facebook

Малолітнім злочинцям з Росії зійшла з рук звіряча наруга над 9-річною дівчинкою

Уральським підліткам зійшла з рук звіряча наруга над дев’ятирічною дівчинкою в місті Златоуст (Челябінська обл., Росія), підсумком якої стала кома.


Про це повідомляють російські ЗМІ, передає портал Знай.ua.

У травні два хлопчика, віком 12 та 13 років, запропонували дитині прогулятися по покинутому будинку. Підлітки розпивали спиртні напої, після чого поглумилися над дівчинкою, побили її і кинули в підвалі вмирати. Однак, постраждалій вдалося вибратися з будівлі. Вона дісталася до родичів і втратила свідомість, після чого слідувала кома.

Коли потерпіла прийшла до тями, вона розповіла все про своїх «друзів». Один з малолітніх злочинців публікував на сторінці в соцмережі знімки, на яких підліток позував з піднятими кулаками.

У статусі він написав «за друга порву – за маму страчу», що підтверджує прихильність до так званої блатної романтики (АУЕ) – рух, що поширений серед російської молоді.

За фактом зґвалтування неповнолітньої було порушено кримінальну справу. Відповідний злочин карається позбавленням волі до 20 років, однак підлітки не потрапляють під критерії.

В результаті, місцевий Слідчий комітет спустив з рук малолітнім бандитам даний злочин. Пояснили це тим, що хлопчики не досягли віку кримінальної відповідальності. За версією місцевого порталу, підлітків відправлять до спеціальної школи.


Читайте також:  На Прикарпатті судитимуть учня військового ліцею, який вбив однокурсника

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.