facebook

“Дорога пoвiя”: Лободу в Росії образила російська зірка

Hосійський актор і блогер Стас Садальський, який вчинив бійку в прямому ефірі на росТБ, на особистій сторінці в Instagram розповів про курйоз зі своєю подругою – актрисою Тетяною Васильєвою.

За словами актора, зустрівши в літаку опальну українську співачку Світлану Лободу, жінка прийняла її за дорогу пoвiю.

“Летіли вранці в літаку з досить дивною дівчиною, з добре накачаними губами, загорнутою в капюшон, під час польоту дівчина просила стюардесу зробити мотор тихіше. Спати заважає!” – написав Садальський.

Васильєва прийшла до висновку, що дорога дiвчинa за викликом летить до пермських депутатів.

“Увечері, сміючись, за столом ресторану розповіла про цей випадок нашому прокатнику Андрію. Андрюша назвав ім’я таємничої незнайомки, це виявилася співачка з України. Танечка дуже зніяковіла”, – додав актор.

Порівнявши концертний графік Світлани Лободи в Росії, підписники Садальського прийшли до висновку, що “дорогою пoвiєю” виявилася саме вона.

“Лобода сьогодні в Іжевську. Ви теж в Іжевську, значить з нею летіли?”, “Хочеться вірити, що Свєта жартувала про мотор”, – стали писати в коментарях.



Читайте також:  Московський піп вигнав з церкви доньку воїна АТО, бо та молилась українською мовою та хрещена в УГКЦ (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.