facebook

У Франківську на “п’яному базарі” викрили підпільну наливайку (фото+відео)

Робоча група міськвиконкому виявила черговий факт продажу алкоголю неповнолітнім.

Про це інформує кореспондент Фіртки.

“2 листопада в рамках діяльності робочої групи за ініціативи працівників КП «Муніципальна варта» було здійснено невелику, свого роду, спецоперацію по виявленню підпільної точки з розливу алкоголю, яка знаходилась в прихованому місці серед гаражів, у яких місцеві підприємці здійснюють свою підприємницьку діяльність”, – розповідають в робочій групі.

“В ході спецоперації було встановлено, що власники, так званої, наливайки не мали ліцензії на продаж алкоголю, про що вони самі й підтвердили на відео оперативної зйомки, відсутні елементарні санітарні умови, оскільки торгівля велась в звичайнісінькому гаражі, не виявлено касового апарату, але як зазначив власник, документи на ведення підприємницької діяльності він має”, – наголошують у комісії.

Серед вузького кола відвідувачів виявились і неповнолітні особи, які зловживали спиртними напоями. Про це було складено протокол за статтею 156 кодексу України про адміністративні правопорушення.



На місце події здійснено виклик представників державної фіскальної служби, які засвідчили факт продажу алкогольних напоїв в тому числі і самогону без відповідних на те дозвільних документів.

Читайте також:  У середмісті Франківська впав чоловік – зараз у реанімації. Розшукують родичів. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.