facebook

5 жіночих особливостей, перед якими не може встояти жоден чоловік

Це не зовнішність, це риси характеру і особистості жінки, які чоловіки хочуть бачити у своїй майбутній дружині. І це заспокоює, так як це можна в собі розвинути без допомоги пластичного хірурга або навіть тренажерного залу.

1. Розуміння і підтримка.

Ви не уявляєте, як сильно чоловіки цінують жінок, які розуміють і підтримують те, що він робить, через що він проходить, тому що від чоловіків у суспільстві очікується багато. Ми не говоримо, що це неправильно. Ми говоримо про те, що у чоловіків багато відповідальності, і вони насправді теж сумніваються в тому, чи правильно все роблять. Але якщо в його житті є жінка, яка підтримує його і заохочує досягати того, чого він хоче, це для нього багато значить.

Чоловік чекає від жінки розуміння і підтримки, а не щоб вона сиділа і «пиляла» його за те, що він все робить неправильно.

2. Здатність жінки надихати і мотивувати чоловіка ставати кращим.


Так, потрібно підтримувати чоловіка, але не потрібно робити йому поблажок, якщо він шукає легких шляхів. Іноді варто на нього натиснути, просто це потрібно робити правильно. Наприклад, «Ти впевнений, що не хочеш спробувати зайняти цю посаду? Мені здається, у тебе цілком вистачить сил з цим впоратися – я тебе підтримаю».

Він це оцінить, тому що в глибині душі він теж хоче бути кращим, але може ще трохи сумнівається. Як кажуть, за кожним великим чоловіком стоїть велика жінка. Чоловіки поважають таких жінок.

3. Бути собою.

Не зачиняйтеся, будьте собою на всі 100%. Не бійтеся сказати щось не так. Не бійтеся злякати чоловіка. Не погоджуйтеся на все – майте свою думку, не соромтеся її висловити.

Читайте також:  “Господи, скарай”, – патрульні поліцейські Франківська отримали порцію прокльонів від порушників (відео)

Бути просто ввічливою і поступливою не допоможе створити справжній зв’язок з чоловіком.

4. Закоханість у своє життя.

Чоловіки обожнюють захоплених жінок. Робіть те, що важливо для вас. Те, що вам подобається. Чоловіків приваблюють такі жінки, тому що вони бачать, що її щастя не буде залежати тільки від нього, що у неї є своє щасливе життя.

5. Коли жінка стежить за собою.

Коли вона у відповіді за своє щастя і знає, як зробити себе щасливою. Правильно харчуватися. Займатися спортом. Виділяти час на хороший сон і відпочинок. Розвиватися інтелектуально. Суть в тому, що чоловік не хоче бути єдиним джерелом щастя жінки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.