facebook

На Прикарпатті запрацював новий завод

У Вигоді Долинського району на Прикарпатті відкрили завод, який виготовлятиме вироби із бетону.

Про це повідомила прес-служба Івано-Франківської ОДА.



Завод ТОВ «Унібрук» виготовлятиме тротуарну бруківку, бордюри, вироби з бетону для будівництва.

Завод зіслужить добру службу в розбудові дорожньої інфраструктури, переконаний голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук.

«Введення в дію нового заводу створить умови для комплексної розбудови дорожньої інфраструктури населених пунктів області, – зазначив Олег Гончарук.- За короткий період часу наша область має хороше сполучення з найближчими обласними центрами, зокрема, зі Львовом та Чернівцями. Ми й надалі працюємо в цьому напрямку. А відкриття такого потужного заводу як «Унібрук» – стане ще одним кроком у цій нелегкій справі розбудови краю».

Завод оснащений новітнім обладнанням. Це дозволить спростити роботу в зменшити навантаження на працівників. Плюс – нові робочі місця.

На урочистому відкритті ТОВ “Унібрук” присутні народний депутат України Анатолій Матвієнко, голови обласної та районної державних адміністрацій Олег Гончарук та Юрій Мазур, депутати обласної ради Олександр Матусевич та Богдан Ленігевич, голова районної ради Іван Данилів, селищний голова Ярослав Наум, засновники ТОВ «Унібрук» – Олег Кисельов, Володимир Гурко та керівник заводу Сергій Літвінов.

Вони після церемонії відкриття першими пройшлися екскурсією цехом.

Читайте також:  Лендліз працює не так, як під час Другої світової війни: історик пояснив, чому

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.