facebook

Він витрачає всього $2,75 на рік на їжу, але їсть при цьому все що заманеться

Уїлл Рід, хлопець, якого багато хто назвав би «шалено скромний». І коли ви побачите, що він робить для того, щоб поїсти безкоштовно, ви, ймовірно, будете шоковані.

Він є прихильником фріганізму. Він знаходить собі їжу в сміттєвих контейнерах, виключно з продуктів, викинутих супермаркетами.

Це стиль життя, який допомагає зменшити кількість їжі, яка викидається. Однак мало хто зацікавлений в прийнятті подібних рішень.

Їжа, як правило, абсолютно їстівна і, в більшості випадків, свіжа. Можливо, сьогодні закінчився термін її зберігання або її викинули для того, щоб звільнити місце для нового продукту.

Рід почав таке життя з серпня 2014 року. За його словами, таке життя не дуже відрізняється від життя інших людей, які ходять по магазинах, щоб купити їжу. А він йде навколо магазину і дивиться, що вже є в контейнерах. Він запевняє, що часто повноцінний обід можна знайти всього за 15 хвилин.

Почав він цим займатися коли був добровольцем в організації Fооd Nоt Воmbs, яка забезпечує бездомних їжею.

Уілл став вегетаріанцем і фріганом. Їжу можна знайти завжди, і його не хвилює відсутність м’яса або молочних продуктів. А вегетаріанцем він став не через турботу про тварин, а скоріше, щоб було простіше шукати продукти, пірнувши в сміттєвий контейнер.

Кінцева мета його способу життя полягає в тому, щоб показати, скільки продуктів пропадає в цій країні. Вважається, що половина свіжих продуктів в супермаркеті викидається. Він робить свою справу, щоб використовувати хоча б частину з них.



Як же у нього вийшло витратити $ 2,75 на рік? Пару років тому він був на знімальному майданчику і не міг там знайти свою звичайну їжу. Довелося йому зайти в бар і заплатити $ 5,50 за протеїновий батончик і упаковку сухого сніданку. Ось і виходить $ 2,75 на рік. Це була єдина їжа, яку він купив за два роки!

Читайте також:  П'яний українець-таксист жорстоко побив пасажира у Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.