facebook

Вчені з’ясували, в якій позі жінці легше всього досягти оргазму

Досить витрачати час не безперспективні пози!


А ось і надійшли результати чергового дослідження, здатні змінити твоє сексуальне життя. Хоча, скоріше, сексуальне життя твоєї партнерки. Результати були опубліковані в журналі «Клінічна анатомія», в статті під інтригуючою назвою «Анатомічні відмінності і оргазм: чи можуть особливості анатомічної будови вплинути на здатність досягнення оргазму?».

Автори статті, професора Медичного університету Індіани, в ході свого дослідження прийшли до кількох висновків. Для початку: чоловікам куди простіше досягти оргазму, ніж жінкам (ось так новина!). Все, що потрібно чоловіку для досягнення оргазму, — це добре налагоджений зв’язок між парасимпатичною нервовою системою і симпатичної нервової системою.

Простіше кажучи, коли прекрасна незнайомка доторкається до свого пеніса (що буває постійно), твій мозок обробляє це приємне відчуття і підказує пенісу, як потрібно правильно реагувати. А там вже і до оргазму, так би мовити, рукою подати.

У жінок, як звичайно, все набагато складніше. Вчені з Індіани вирішили, що жіночий оргазм пов’язаний з таким явищем, як «міграція клітора»: в період збудження клітор не тільки збільшується, але і «мігрує» (якщо бути точними, прокидаються його численні нервові закінчення) до передньої стінки піхви. Тому найефективніші пози для досягнення жінкою оргазму — ті, під час яких пеніс стимулює передню стінку піхви під комфортним для всіх кутом 30-45 градусів. А це всього дві пози: місіонерська і «наїзниця»! Ми випускаємо тебе в світ, повний жінок, з цією безцінною інформацією. Сподіваємося, ти використовуєш її для загального блага.

Читайте також:  Мені тільки -32! Страшна Хвороба мене з”їдає! Дівчина з села благає всіх врятувати їй життя. Невже важко поділитися

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.