facebook

Дружина дізнавшись, що у чоловіка є кoхaнкa влаштувала йому незабутній день народження

Загалом, у мене було відчуття, що мій чоловік мене обманює, було дуже багато “знаків”. Він постійно писав комусь повідомлення, сміявся і посміхався. А коли я питала, кому він пише, він говорив, що матері.

Почав спізнюватися щовечора після роботи. А коли я дзвонила його колегам, вони відповідали, що він пішов кілька годин тому. Коли я запитала його, що відбувається, він сміявся і сказав, що був в офісі.

Останньою краплею було те, що коли він виходив “за молоком” о 11:30 вечора, то не повертався до 2 ночі. Тепер я можу точно сказати, що в таких випадках варто найняти приватного детектива. Вони добре розбираються в таких речах, і зможуть зібрати докази, які стануть в нагоді при розлученні.

Я нічого йому не сказала і дочекалася його дня народження, яке було через кілька місяців.

Я розумію, що ви можете подумати: навіщо потрібно було чекати так довго, якщо я знала, що він зраджує, і чому потрібно було це робити саме в його день народження?

Я вчинила так, тому що мені потрібно було зібрати більше доказів і знайти собі нове житло. Коли я запитала його, як він збирається відзначити свій день народження, то він відповів, що не хоче запрошувати гостей і просто відзначить його з колегами по роботі.

Після нашої розмови, я знайшла в шафі пляшку шампанського і дві склянки. І в моєму мозку щось клацнуло. Тому я зробила те, що зробила б на моєму місці будь-яка розумна жінка. Я пішла з дому і оселилася на час у знайомих, а чоловікові сказала, що їду з міста у справах.

Читайте також:  7-річний хлопчик випав з вікна і загинув

Потім я покликала на його день народження його батьків, його сестру і кілька його друзів. Я сказала їм, що хочу зробити чоловікові сюрприз, і що ми всі повинні завалитися в нашу квартиру з великим тортом і свічками. Звучить весело? Ще б.

Ми зустрілися біля будинку о 8:30 ранку. Ми всі заходимо в ліфт (всього 8 осіб). Його мати тримає торт, і я нагадую всім, що вони повинні вести себе максимально тихо. Я відкрила двері в квартиру своїм ключем. Кожен тримав у руках хлопавку, а його мати, посміхаючись на всі 32, тримала в руках торт. Але коли я відкрила двері, всі були дуже здивовані!

Мій чоловік теж був здивований. Він лежав, обіймаючи свою кoхaнкy, і дивився на нас широко розплющеними очима. Його мати кинула торт, сестра і батько почали на нього кричати. Я прикинулася, що в шоці, його друзі теж почали на нього кричати. Мій чоловік, тепер уже колишній чоловік, ридає і кричить “що я наробив”, а його кoхaнкa намагається натягнути тpyсu і втекти. Думаю, не варто говорити, що це – один з найкращих подарунків на день народження з усіх, що я коли-небудь робила.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.