facebook

“Коли взнала, що вийшла заміж почала ридати”: Неочікуване продовження історії 22-річного юнака, який женився на 80-річній жінці

Історія з 22-річним хлопцем, який одружився на своїй бабусі щоб не йти в армію, отримала несподіване продовження. Журналісти ТСН дізналися, що хлопець обманом умовив бабусю вийти за нього заміж, передає Корупція.Інфо.

У розмові з журналістами жінка відповідає, що її чоловік помер. Коли ж голова сільради розповідає, що бабуся вийшла заміж за свого онука – пенсіонерка не вірить і починає ридати.

«Вона сьогодні вперше почула, що одружилася. І що її законним чоловіком став її ж онук Олександр », – каже.

У військкоматі обіцяють, що героя цієї історії без уваги не залишать. Военний комісар навіть має намір через суд довести, що цей шлюб фіктивний. Тоді хлопцеві світить кримінальна відповідальність.

«Я йому в очі сказав, шановний, бережи свою нову наречену. Якщо вона протягом п’яти років помре, у тебе є час піти в ЗСУ», – каже військовий комісар Вінниці Олександр Данилюк.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Вінницькій області хлопець одружився на своїй бабусі – інваліда першої групи. Тому він відразу став опікуном. І тепер звільняється від строкової служби, на яку повинен замінити саме в день, коли одружився.

Читайте також:  Без мами лишилось двоє дітей: чоловік викрав та зарізав свою колишню дружину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.