facebook

Актриса-трансгендер Лаверна Кокс оголилася для Allure

Кокс, яка здобула популярність завдяки ролі в серіалі “Помаранчевий – хіт сезону”, взяла участь у відвертій фотосесії.

1610498




Транссексуальна актриса, продюсер і адвокат Лаверна Кокс взяла участь у фотосесії для журналу Allure. Кокс приєдналася до проекту, в якому також взяли участь актриси Джордана Брюстер, Сандрін Холт, Ніколь Бехарі і Кетрін Віннік.

30-річна Лаверна зізналася, що повне оголення перед камерою далося їй нелегко. Вона довго не могла дати відповідь на пропозицію знятися для Allure, але все ж таки зважилася на цей крок.

“Подивившись на чорну транссексуальну жінку, яка любить кожен сантиметр свого тіла, деякі люди, можливо, переглянуть ставлення до себе. Краса таїться в речах, які, як нам здається, далекі від досконалості. Це звучить банально, але це правда”, – ділиться з читачами актриса.

Над створенням чуттєвої фотосесії працював фотограф Норман Джин Рой. Новий випуск журналу з’явиться на прилавках вже в кінці квітня.

Підліток-трансгендер став обличчям Johnson&Johnson

Лаверна Кокс – американська актриса, телевізійний продюсер і адвокат.Транссексуальна жінка, Кокс домоглася найбільшої популярності завдяки своїй ролі Софії Барсет в серіалі “Помаранчевий – хіт сезону”. Ця роль принесла їй номінацію на премію “Еммі” в 2014 році, тим самим роблячи її першим транссексуалом, висунутим на нагороду в акторській категорії.

Раніше повідомлялося, що президент США Барак Обама закликав скасуватирепаративну терапію для трансгендерів.

Читайте також:  Названі речі, на які чоловіки звертають увагу під час сексу

Шукайте деталі в групі Facebook