facebook

“Зґвалтував поні у дитячому зоопарку…”: Чоловік задовольнив природні потреби на очах у дітей

Чоловік задовольнив природні потреби у зоопарку, передає Корупція.Інфо

У Берліні сирійський біженець зґвалтував поні у дитячому зоопарку Герлітцер-парк.

23-річний уродженець Сирії проліз до тварини та здійснив із нею статевий акт. Це неподобство побачила співробітниця зоопарку. Вона встигла зробити кілька фото, які у ЗМІ не опублікували. Сирієць злякався несподіваних папараці та втік.

Поліція встановила особу ґвалтівника поні. Йому пред’явили звинувачення за статтями про жорстоке поводження з тваринами і порушення громадського порядку. Швидше за все, чоловіка кинуть за ґрати.

У серпні в німецькому місті Дессау заарештували чотирьох біженців з Еритреї, які жорстоко згвалтували 56-річну жительку країни, пообіцявши їй показати місце, де можна знайти багато пляшок. Їх також запідозрили в причетності до зґвалтування 89-річної мешканки декількома днями пізніше.

Влітку 2016 року сексуальній нарузі на кладовищі піддалася 79-річна пенсіонерка в німецькому місті Іббенбюрен. Жінка прийшла провідати могилу покійної сестри, коли на неї напав 40-річний еритреєць.

Зазначимо, що у Німеччині проживає велика кількість біженців. Лише у 2015 році ця країна прийняла більше 1 млн переселенців з Близького Сходу.

Читайте також:  На Прикарпатті судитимуть ґвалтівника 19-річного хлопця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.