facebook

Франківська блондинка Михайлова, котра п’яною переїхала трьох людей і хуліганила, не визнає своєї вини (фото)

Сьогодні, 15 листопада, в Івано-Франківську суд розглядає справу Тетяни Михайлової стосовно появи нетверезою у громадському місті та злісної непокори поліції. Нагадаємо, до цього, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, Тетяна Михайлова збила трьох людей, в тому числі і патрульного Ігоря Палійчука.

Крім кримінальних проваджень на Михайлову склали адмінпротоколи. А саме: за статтею 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), за статтею 178 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді) та за статтею 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Нагадаємо, на минуле засідання Михайлова до суду не з’явилася, оскільки, за словами її адвоката, знаходилася на лікуванні. Начебто для повного одужання їй необхідно ще кілька тижнів.

На сьогоднішнє засідання Тетяна Михайлова таки прийшла. До справи долучено довідки про те, що раніше вона перебувала на лікуванні.

У суді Михайлова пояснила, що в той день у неї, внаслідок депресії, стався нервовий зрив.

“Я наголошувала на тому, що я потребую консультації психолога, щоб заспокоїтись. Проте поліцейські спровокували поглиблення мого істеричного стану. Замість того, щоб спробувати мене заспокоїти, покликали журналістів, вони покликали дуже багато поліцейських. Всі мене знімали з усіх боків. І я впала в таку депресію, що мусила проводити лікування в лікарні. Жодного умислу я не мала”, – каже Михайлова.

На запитання судді чи визнає Михайлова факт правопорушення відповіла, що не визнає. У справі необхідно буде переглянути диски з відеозаписом.

Суддя Олег Лазарів зазначив, що переглядатимуть відеоматеріали на наступному засіданні, яке призначили на 24 листопада 14.00 годину.

Як писала Фіртка, поліцейські затримали нетверезу Тетяну Михайлову. Жінка кидалася під автомобілі, а пізніше нападала на працівників наркодиспансеру та поліцейських. За це на неї оформили три постанови.

Читайте також:  Гончаренко заявив, що підвищення ціни на газ дозволить виключити корупцію

Нагадаємо, 31 березня на вул. Крихівецькій позашляховик BMW X5 на великій швидкості перетнув подвійну лінію, виїхав на зустрічну смугу, збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна франківчанка, підприємець Тетяна Михайлова. Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та нецензурно лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.