facebook

Доступне розмитнення: в Івано-Франківську власники авто на єврономерах пікетують ДФС, поліцію і митницю (фото)

Учасники пікету вимагають від працівників митниці та правоохоронних органів припинити незаконний тиск і переслідування власників авто на іноземній реєстрації.

На акцію, організовану ГО “АвтоЄвроСила” зібралися кілька десятків власників автомобілів на іноземній реєстрації. Вони застерігають працівників митниці і поліції від порушення законів та заявляють, що уже навчилися захищатися, пише Фіртка з посиланням на Курс.

“Ми на сьогодні вже навчилися захищатися від держави, “АвтоЄвроСила” на сьогодні це сила”, – сказав голова ГО Олег Ярошевич.

За словами Ярошевича, є десятки прикладів судів, де ДФС і поліція перевищують повноваження.

Він звертає увагу, що під час проходження митниці автомобілі на іноземній реєстрації протизаконно зупиняють. На час акції працівники патрульної поліції тимчасово обмежили рух по вулиці Короля Данила на ділянці від Вороного до перехрестя з Гурика.

Після заявлення вимог працівникам митниці учасники акції колоною вирушать до обласного управління Нацполіції. Після цього обіцяють заїхати до обласної податкової та Івано-Франківської ОДА.

По маршруту їх супроводжуватимуть екіпажі патрульної поліції. Речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак запевнив, що на території Івано-Франківської області власників автомобілів на іноземній реєстрації поліція не переслідує.



Читайте також:  З’явились фото моторошної нічної різанини у Франківську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.