facebook

“Мені треба було самій приходити й дивитися що і по чому купується…”: Як аптеки завищують ціни та обманюють людей

“Плутанина” в цінах і шахрайство в аптеках.

Про цей випадок росказав користувач соц. мережі Natalia Gnatenko

Київ, татарка! Аптека «36 і 6» на Татарській 38а. Зверніть увагу на ціну антибіотика Медаксон, це 2 чека на одну покупку. Спершу для мене знайомим був куплений препарат, (так як я лежала вдома з ангіною) коли я побачила ціну у мене був шок.

Зателефонувавши в аптеку і запитавши чи нормально вони себе почувають так завищуючи ціни (в інших аптеках цей препарат 260-300грн) і обманюючи людей, я отримала відповідь що мені треба було самій приходити і дивитися що і по чому купується, і взагалі товар поверненню не підлягає. І мовляв жінка ти в своєму розумі, ти ковбасу коли купуєш і знаходиш дешевше повертаєш?

Через деякий час я передзвонила і запропонувала їм ознайомиться з реєстром цін на оф сайті МОЗ, або я можу приїхати з температурою, реєстром і поліцією і допомогти, а ще обов’язково передати все це куди належить і нехай пояснюють на прикладі ковбаси контролюючим органам чому ціна не відповідає встановленої. І о диво у них відразу трапився системний збій і ось прям зараз вже можу приїхати і ПОВЕРНУТИ антибіотик! Назад. Другий чек це те скільки він реально коштує в тій же аптеці в той же день, після скандалу з завідуючою.

Коли я приїхала за різницею в ціні, мені спробували пояснити що це був збій і видало СТАРІ ціни! Питання чому коли я звернулася спочатку ніхто не запропонував, дівчина передзвоніть через кілька хвилин ми перевіримо? І чому системний збій виявився після виносу мозку і прочуханки нервів, так і залишився без відповіді!

Читайте також:  Хліб дорожчатиме й надалі, – економіст

А скільки препаратів там ще зі «старими» цінами? Я особисто якщо б не знала скільки коштує цей препарат купила б його і на цьому все, а мої 500 грн пішли б комусь на премію


Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.