facebook

Одіозна франківська блондинка Михайлова уникла покарання – суд закрив справу через закінчення термінів (фото)

Як писала Фіртка, в Івано-Франківську суд розглянув справу Тетяни Михайлової стосовно появи нетверезою у громадському місті та злісної непокори поліції.


Нагадаємо, до цього, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, Тетяна Михайлова збила трьох людей, в тому числі і патрульного Ігоря Палійчука.

Крім кримінальних проваджень на Михайлову склали адмінпротоколи. А саме: за статтею 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), за статтею 178 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді) та за статтею 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Суд постановив закрити провадження у зв’язку із закінченням строків притягнення до відповідальності.

Як писала Фіртка, поліцейські затримали нетверезу Тетяну Михайлову. Жінка кидалася під автомобілі, а пізніше нападала на працівників наркодиспансеру та поліцейських. За це на неї оформили три постанови.

Нагадаємо, 31 березня на вул. Крихівецькій позашляховик BMW X5 на великій швидкості перетнув подвійну лінію, виїхав на зустрічну смугу, збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна франківчанка, підприємець Тетяна Михайлова. Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та нецензурно лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері.

 

 

Читайте також:  Лікарка з Івано-Франківська: в реанімації місць немає, всі апарати ШВЛ зайняті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.