facebook

Справи скандальної Михайлової: крім ДТП та хуліганства, жінка фігурує в ще одному кримінальному провадженні

Тетяна Михайлова двічі за цей рік потрапляла в інциденти, які були резонансними: серйозна ДТП навесні та хуліганські дії влітку. Але крім цього у суді слухаються й інші справи, в яких фігурує Михайлова.

Так, сьогодні, 27 листопада, слухалася кримінальна справа через “Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги” (ст. 365-2). Цю справу розглядає суддя Наталія Деркач



. Потерпілий: начальник ТзОВ фірма “Інкорд ЛТД” Валентієв Валентин. Обвинуваченою виступає добре відома Тетяна Михайлова.

Раніше МІСТО писало, що стосовно підозрюваної Михайлової місяць перед ДТП (Ред. – у лютому 2017 році) було розпочато кримінальне провадження за порушення, пов’язане з підприємницькою діяльністю. Жінка займалася оціночною діяльністю на Прикарпатті.

Стаття 365-2 ККУ: Зловживання своїми повноваженнями аудитором, нотаріусом, оцінювачем, уповноваженою особою або службовою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, іншою особою, яка не є державним службовцем, посадовою особою місцевого самоврядування, але здійснює професійну діяльність, пов’язану з наданням публічних послуг, – карається обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до десяти років.

Сьогодні судове засідання відбулося. Проте як повідомив речник Івано-Франківського міського суду Михайло Савлюк, цю справу об`єднають з кримінальним провадженням щодо вчиненої ДТП. Це дозволяє закон через те, що суддя у справах та ж. Нагадаємо, досудове розслідування щодо 34-річної жінки завершено, а обвинувальний акт у кримінальному провадженні, передбаченому ч.2 ст. 286(порушення правил безпеки дорожнього руху) та за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України, розглядатиметься у суді уже незабаром. За це підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі.

Та це ще не все. Завтра, 28 листопада, слухатиметься цивільна справа “Про визнання висновку про оцінку нерухомого майна незаконним, прилюдні торги такими, що не відбулися та зобов’язання вчинити певні дії”. Позивачами у цій справі виступають Засідко Володимир та Клід Христина-Наталія. У відповідачах фігурує Тетяна Михайлова та ВДВС Івано-Франківського міського управління юстиції. Також залучені співвідповідачі, представники цивільних позивачів і третя особа. Суддя: Ірина Пастернак.

Читайте також:  Єпископ УПЦ подав до суду на "Лівий берег" через публікацію фото з обшуків у соборі в Чернівцях

Нагадаємо, минулого тижня в Івано-Франківському міському суді розглянули справу через злісну непокору і хуліганські дії Тетяни Михайлової. Їх жінка вчинила влітку, коли вдруге її затримали. Суд ухвалив, що вина Михайлової доводиться доказами, проте у зв’язку із закінченням строків притягнення до відповідальності справу закрили. Підсумовуючи додамо, що Михайлова нібито перебувала у психіатричному відділенні. Таке тривале перебування у лікарні якраз дозволило Тетяні Михайловій уникнути покарання, бо особа не з`являлася на слухання, а строки притягнення до відповідальності закінчилися. Простіше кажучи, перечекала у лікарні, аби не відповідати перед законом за вчинені дії, котрі суд підтвердив. До речі, 27 жовтня, в Івано-Франківському міському суді жінка вирішила оскаржити постанову по ст. 178 КУпАП, мовляв, не була п`яна. Суд перенесли на грудень.

До слова, журналісти МІСТА подали запит в ГУ НП в Івано-Франківській області, аби з`ясувати за що має відповідати Михайлова і на якій стадії розгляду ці справи.

Довідково у справах Тетяни Михайлової

31 березня Тетяна Михайлова вчинила ДТП з потерпілими.Навесні апеляційний суд зменшив розмір застави Михайловій через вчинену аварію і вона, сплативши кошти, вийшла із СІЗО. Тоді за рішенням суду жінка повинна була б утриматися від спілкування з потерпілими і свідками, не виїжджати за кордон, не відвідувати заклади, де продаються спиртні напої. Проте 23 липня патрульні вдруге затримали Тетяну Михайлову. Вона в громадському місці з`явилася у п`яному вигляді. Жінка поводилася агресивно, виражалася нецензурно і погрожувала медикам, поліцейським та журналістам. Уже за два дні стало відомо, що медики заборонили слідчим спілкуватися з Михайловою, бо вона у психіатричному відділенні.

затримали вдруге – відео 16+

затримали вперше – відео 16+

31 березня у Крихівцях трапилася ДТП, у якій постраждали троє осіб, серед них – інспектор патрульної поліції у м. Івано-Франківську.

Читайте також:  Молодший вбив старшого: мешканець Львівської області зарізав рідного брата і викликав копів (фото)

Одразу ж наступного дня, 1 квітня, в Івано-Франківському міському суді підозрюваній Тетяні Михайловій обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою на 60 днів. Також визначено заставу – 1 336 000 грн.

Того ж дня наші кореспонденти у відеосюжеті з Івано-Франківської обласної клінічної лікарні, з’ясували, у якому стані потерпілі. Троє постраждалих – молоді чоловіки, віком 22, 23 та 25 років.

12 квітня апеляційний суд зменшив заставу для жінки, яка збила трьох людей і втекла з місця події у Крихівцях, 31 березня.

Підозрювана оскаржила ухвалу Івано-Франківсього міського суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або 1 мільйон 336 тисяч гривень застави. Тепер жінці зменшили розмір застави до 256 тис грн.

Керівник Івано-Франківського слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області Володимир Атаманюк проінформував, що о 10:45 13 квітня підозрювану Михайлову звільнено з СІЗО. Винуватиця ДТП, за рішенням суду, повинна утриматися від спілкування з потерпілими і свідками, не виїжджати за кордон. У разі внесення застави суд також заборонив підозрюваній відвідувати заклади, де продаються спиртні напої.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.