facebook

Втеча закордон. Як змінилося життя Петра Симоненка після заборони КПУ

Відомий комуніст у вигнанні. В Україні його обвинувачують в порушеннях і грошових схемах в межах КПУ. Тоді, як компартія «доживала свого віку» Симоненко відпочивав в Іспанії (там у політика вілла). Про зраду заговорили й у самій партії.

Депутатка Марія Іонова розповідає і про відвідини Симоненком європейського Страсбургу (виступає на засіданні в ПАРЄ), та й в Росії діяч буває.

 

Про це розповідає Ірина Геращенко. Із комуністом депутатка зустрілася в аеропорту в Мінську, а побачення це описала гіршим від того, що встати «з лівої ноги».

На батьківщині у комуніста лишився будинок в елітній «Березівці» у Київській області. Пересувається по Україні він дорогим позашляховиком Toyota Land Criuser (ціна коливається від 1,5 до 2,5 мільйонів гривень).

Нагадаємо, що Петро Симоненко активно провадив опозиційну до влади та Революції Гідності політику. Він заявляв, що Україною правлять неофашисти, так би мовити «хунта», «вбивці та вандали».

Політик вважає, що повернути мир в Україні можна лише у разі федералізації. Говорить і про те, що 2014 відбулася не революція, а переворот, бо до влади прийшли все ті ж бандити, не менш жадібні ніж попередні.

Сам же Симоненко не раз з’являвся у світ в дорогому вбранні та й жінку таку ж виводив. Їхню розкіш у ЗМІ прозвали «буржуазною».

Читайте також:  “За чий кошт збудований “палац”?”: Шикарний маєток Юлії Тимошенко за понад 150 млн. гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.