facebook

Вбити українців? Закуплено 40 мільйонів доз вакцини Гардасил

Тимчасовий уряд вирішив скоротити чисельність населення України. Причому обраний був найбільш варварський і дикий метод, який б’є по самому хворому, по дітям! Адже навіщо вбивати мільйони людей, коли можна просто перешкодити їм народитися?

Про це пише dmgusev.livejournal
Факти, а висновки кожен розумна людина повинна зробити сама – адже вони залишаться на його совісті!
Факт перший:



Україна закупила 40 мільйонів доз вакцини Гардасил від ВПЛ, офіційне призначення цього щеплення – профілактика раку шийки матки, причому, вартість цього контракту – таємниця за сімома печатками.
Факт другий: Дирекції Київських шкіл довели до всіх батьків, що згідно вказівок начальника управління охорони материнства, дитинства та санаторного забезпечення МОЗ Олени Терещенко з метою реалізації статті 15 закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, в Київських школах розпочато вакцинацію дівчат. Красивий і благородний вчинок? Як би не так!
Факт третій: Це щеплення не тільки не пройшла повного циклу медичних випробувань (перші дівчата, яких прищепили ГАРДАСІЛОМ, увійдуть в дітородної вік тільки через 5 років), а й має погану репутацію в середовищі професійних медиків.
Факт четвертий: Вакцинація цим щепленням заборонена в США (причому заборонена в так званих «білих» штатах і, навпаки, практикується в тих штатах, де надлишок мексиканців, латиносів та іншого наброду). В Японії Міністерство охорони здоров’я, праці і добробуту 14.06.2013 р відкликало рекомендації по вакцинації дівчаток проти ВПЛ. Рішення було прийнято в зв’язку з численними скаргами на негативні побічні ефекти від застосування вакцини Гардасил. Також вона заборонена і в Індії з Францією. Крім того, заборона цього щеплення зараз обговорюється в Німеччині.
Факт п’ятий: Всесвітня організація охорони здоров’я заявляє, що ймовірність серйозної побічної реакції, прогнозована системою VAERS (Система повідомлень про несприятливі ефекти щеплень), в 2,5 рази вище, ніж рівень смертності від раку шийки матки. Як похмуро жартують лікарі, якщо ви помрете від щеплення – рак матки вам точно не загрожує.
Факт шостий: Побічні ефекти від щеплення теж змушують жахнутися будь-якого нормального людини, найголовніше, відомо як мінімум про 41 випадку розвитку раку шийки матки саме внаслідок щеплення.
Факт сьомий: У порівнянні з іншими вакцинами Гадрасіл значно частіше дає посилення ускладнень при ревакцинації, тобто кожна наступна доза переноситься набагато гірше і з більш важкими наслідками ніж попередня, а для повного курсу необхідна повторювати щеплення тричі.
Факт восьмий: На сайті «Правда про Гардасіле» http://truthaboutgardasil.org, зібрані реальні історії дівчат, які були покалічені або вбиті цим щепленням. Подивіться на фотографії дівчат, усміхнених чи сміються, щасливих, повних надій на майбутнє. Всі ці фото зроблені до того, як ці дівчатка отримали щеплення проти раку шийки матки вакциною «Гардасил». Сьогодні, багатьох з них вже немає в живих – вони померли від щеплення. Інші – покалічені цим щепленням, стали інвалідами. Про історії цих дівчаток, яких стали називати гардасіловимі дівчатами, розповідають їх матері, і вони самі. Почитайте їх несамовиті, повні горя і відчаю листи!

Читайте також:  Ляшко розповів про стан перших щеплених проти COVID-19 в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.