facebook

Підозрюваний у звірячому вбивстві тернопільської випускниці назвав справжнього вбивцю і всі обставини злочину

У розслідуванні резонансного вбивства в Тернопільській області 17-річної випускниці Ірини Мукоїд спливли резонансні факти, які суперечать офіційній версії слідства. Захист головного підозрюваного, 16-річного Василя Гнатюка, прямо звинуватив правоохоронців у фальсифікації справи.

Про це йдеться у сюжеті програми “Надзвичайні новини” телеканалу ICTV., передає Корупція.Інфо.

Зокрема, з’явився несподіваний свідок – місцевий житель Валерій Славенюк стверджує, що бачив, як тіло дівчини, яку нібито зарізав Гнатюк, викидали з позашляховика.

“Я бачив, як викидали з машини. Був джип чорний”, – заявив він.

Славенюк каже, що цей момент не забуде ніколи, але після того, як розповів про це, його на 4 місяці посадили в психіатричну лікарню.

Також шокуюча заява прозвучала в залі суду від підозрюваного Василя Гнатюка. Він назвав ім’я хлопця, який, на його думку, вбив Ірину. Василь заявив, що тієї ночі йшов повз автобусну зупинку, де пиячила компанія старших хлопців. Його нібито запросили приєднатися, і він погодився. Тоді 17-школярка і проходила повз, і один із хлопців нібито не зміг втриматися.

 

“Він сказав їй поїхали, наздогнав, перекинув її на землю… Я вискочив з машини, той наздогнав і сказав – якщо ти кому-небудь розкажеш, я брата заріжу”, – розповів Гнатюк.

ЗМІ поки не оприлюднюють ім’я, назване підозрюваним на судовому засіданні. Водночас адвокати Василя Гнатюка наполягають на перевірці цієї шокуючої заяви.

Крім того, адвокати підозрюваного звинуватили слідство у фальшуванні справи – нібито ніж, знайдений на місці злочину, або підмінили, або підкинули під час огляду. Як стверджує захист, ніж загадковим чином з’являється у кадрах оперативної зйомки на тому місці, де його спочатку не було.

Поки суд продовжив арешт Гнатюку до 15 січня. Чи будуть перевіряти тих, на кого вказав головний підозрюваний, поки невідомо.

Читайте також:  «Вічно п'яний» голова села на Прикарпатті підробив документи за 160 тис. гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.