facebook

Без цього він помре: ЗМІ показали, що носить під піджаком Петро Порошенко і це не бронежилет

Джерело “Вестей” в БПП розповіло нам, що президент України Петро Порошенко змушений носити під костюмом інсулінову помпу, передає Корупція.Інфо

Саме її нібито можна помітити на фотографії, яку так бурхливо обговорювали в Мережі.

На ній видно, що під курткою у президента знаходиться щось тверде, користувачі відразу вирішили, що це бронежилет.

“Петро Олексійович змушений носити інсулінову помпу, оскільки часто буває на довгих зустрічах, нарадах. І апарат – це вихід для нього”, – розповів “Вестям” джерело.


Інсулінова помпа працює від батарей, та вводить в кров інсулін, якщо немає можливості зробити ін’єкцію. За допомогою помпи хворі на діабет можуть змінити дозу гормону, щоб уникнути виникнення гіперглікемії або гіпоглікемії. Обидва стани можуть обернутися різким погіршенням самопочуття аж до втрати свідомості.

Офіційно у президента стан його здоров’я не коментують. Хоча раніше він говорив журналістам, що не їсть цукерок і в його будинку ніколи не буває солодкого.

Раніше в розпорядженні “Вестей” опинилися документи з описом психологічного портрета президента України Петра Порошенка. З матеріалів випливає, що в повсякденному житті глава держави поводиться інакше, ніж звикли бачити українці. Там, серед іншого. зазначалося, що у відносно ранньому віці глава держави захворів на цукровий діабет і є інсулінозалежним. З діабетом, а також нирковими захворюваннями, що випливає з документів, по всій видимості, з цим пов’язані різкі перепади настрою, запальність і безглуздість Порошенка. За даними джерела, є свідчення того, як президент “зривався і кричав на людей, навіть ліз у бійку, штовхав підлеглих, в тому числі жінок”.

Читайте також:  Даша Астаф'єва показала оголені груди під водою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.