facebook

Вдова у весільній сукні: моторошна історія шокувала Україну

Нареченого вбили прямо під час весілля.

Історія, що сталася в Київській області, шокує: в одному з ресторанів молоді гуляли весілля, а пізніше охоронець ресторану зарізав нареченого. Родичі молодят після похорону мало не штурмом взяли ресторан, де пару днів назад святкування створення нової сім’ї. Заспокоїти близько сотні людей приїхали районний прокурор і керівництво поліції Київщини. Наречений Іван Мандрук в 23 роки помер від ножового поранення в ногу – в першу шлюбну ніч.

Як повідомляє ТСН, єдиною, хто бачив охоронця і нареченого разом, була працівниця кухні, але і вона не застала моменту нападу. Гості почали роз’їжджатися близько другої ночі. Наречена згадує, як пішла спати, а близько п’ятої ранку її розбудив чоловік і сказав збиратися додому, тому що посварився з одним із гостей. “Бійки не було, просто він сказав охоронцеві: “Іди, викликай Рафа “(друга). Потім я нічого не бачила”, – розповіла працівниця кухні.

Разом з тим, 66-річний охоронець стверджує, що це була самооборона. Як все відбулося – мовчить.

Рятувати Івана побігли друзі, перев’язавши ногу одягом і намагаючись викликати швидку, але трубку на тому кінці дроту так ніхто і не підняв. Тоді компанія вирішила везти Івана в лікарню самостійно, взявши автомобіль в ресторані. Хлопці згадують, що по приїзду у шпиталь довго не могли змусити лікарів хоч щось робити. Один з друзів розбив там скло в двері, щоб їх підняти.

“Самі дістали каталку, тому що з лікарів нам ніхто не допоміг. Вони так стояли поруч і нічого не робили. Був шанс врятувати, півгодини вони над ним стояли”, – розповідає Наталя.

Двері в лікарні, де один розбив віконне скло, ніхто не засклив. Головний лікар – уникає коментарів: “Допомога надавалася відповідно до чинного законодавства. Мої лікарі надали допомогу вчасно. Ось відповідь”.

Читайте також:  Отруїла і пограбувала: на Херсонщині затримали росіянку, яка вбила українця та німця (фото)

Сім’ї молодят, після похорону, – знову в ресторані. Тому що впевнені, що Івана вбила ще бездіяльність медиків і власника закладу. Тут вже новий охоронець і тільки кухар – більше ні душі. До вечора збирається близько сотні родичів. Хтось їм відключає світло. Приїжджає керівництво з поліції і прокуратури. “У нас немає інформації, хто є власником. Буде дана оцінка як діям лікарів, так і всім присутнім. Це не робиться за два дні”.

Дивіться детальний сюжет про трагедію


Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.