facebook

Розпуста і розкіш! Донька Добкіна приголомшила своїм образом

Алла Добкіна полюбляє розкішні наряди.

Донька народного депутата Михайла Добкіна Алла в черговий раз продемонструвала свою любов до відвертих нарядів. В такому образі її помітили під час показу дизайнерського одягу.

Про це повідомляє Politeka. Показ організувала відомий дизайнер Гайка Аванесян. На фото видно, що Алла Добкіна дефілювала в напівпрозорому платті золотистого кольору, прикрашене бахромою.

Крім цього, на одному зі знімків видно, що донька нардепа не наділа бюстгальтер. Показ нової дизайнерської колекції проходив у так званому особняку графині Уварової. Алла Добкіна намагалася бути у центрі уваги й встигла попозувати разом з відомою українською телеведучою Катериною Осадчою.

“Вечір був насиченим але приємним. Дякую за можливість знову відчути себе в комфортній атмосфері “, – підписала вона фото.


Алла Добкіна вже давно прославилась тим, що любить публікувати в соцмережах свої відверті фотографії. Крім того, нещодавно нардеп Михайло Добкін замовив на весілля доньки російського еротичного фотографа Дмитра Плюсіна.

Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua” повідомляв, поки вся країна думає, як це прожити на мінімалку у 3200 гривень, діти народних обранців такими питаннями не задаються. Наприклад, донька одіозного нардепа від “Опозиційного блоку” Михайла Добкіна Алла навіть не приховує свого шикарного життя у столиці.

Автор матеріалу: Александр Майер

Читайте також:  На вулиці не потрібно: франківцям пояснюють, де і коли треба одягати маски

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.