facebook

“Я хочу відчути твої руки на собі”: Вчителька звабила неповнолітнього школяра прямо у парку

Жінка спокусила студента в парку.

В Сполучених Штатах заарештували вчительку англійської мови зі школи Пеннінгтона штату Нью-Джерсі за те, що вона зайнялася сексом зі своїм неповнолітнім студентом.



Минулого грудня Алісія Марі Редді дала студенту особистий номер телефону й додала його до списку друзів у Snapchat, повідомляє ABC News. У лютому 2017 року хлопець несподівано отримав повідомлення від Редді: «Я хочу відчути твої руки на собі». Через три тижні після початку віртуального спілкування вона заїхала за хлопцем до його друзів і забрала його до парку, де й відбувся статевий акт.

Першу заяву поліція отримала 20 листопада. За словами адміністрації школи, вони повідомили про інцидент одразу, як самі про нього дізналися. Школа пообіцяла співпрацювати з правоохоронцями.

Алісія Редді від моменту зваблення вже встигла перебратися до штату Меріленд. Там вона довгий час вчила дівчат у школі Святого Павла біля Балтімору.

Правопорушницю затримав спецпідрозділ Балтімору у справах біженців.

Редді звинувачують у сексуальному насильстві, незаконному контакті з неповнолітнім, злочинному використанні соціальних мереж і корупції проти неповнолітнього.

Нагадаємо, нещодавно також у США заарештували 29-річного чоловіка, який планував займатися сексом із двома підлітками. На одній із дівчаток він хотів одружитися, щоб все було в рамках релігії й закону

Читайте також:  Поліціянти евакуювали автомобіль, яким керувала нетвереза дівчина без прав (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.