facebook

У Коломиї судять жінку, яку підозрюють у вбивcтвi немовляти

а розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Апеляційного суду Івано-Франківської області надійшли матеріали кримінального провадження про обвинувачення жінки у вбивстві малолітньої дитини.

Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачена у березні 2016 року одружилась, однак через сімейні непорозуміння молода пара розійшлась у жовтні того ж року. Від шлюбу обвинувачена 24 березня 2017 року народила сина, якого самостійно доглядала.
27 травня 2017 року жінка у приміщенні свого житлового будинку в с. Кобаки Косівського району перебувала поряд з дитиною, займалася побутовими справами. Того ж дня у неї через обтяження необхідністю постійного догляду за дитиною виник умисел позбавити її життя.
Взявши шнурок, обвинувачена обмотала шию дитини та задушила її. Надалі облила мертву дитину пальним та підпалила, однак тіло до кінця не згоріло. Рештки тіла загорнула у тканину та віднесла до лісу. Тоді жінка говорила, що вбила дитину, бо хлопчик хворів і не давав їй спати.
Таким чином, жінка обґрунтовано підозрюється в умисному вбивстві малолітньої дитини, що кваліфіковано органом досудового розслідування як вчинення злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.
Кримінальне провадження розглядається колегіально: головуючий суддя – Потятинник Ю. Р., судді – П’ятковський В. І. та Веселов В. М.
Під час підготовчого судового засідання, яке відбулось 05 грудня 2017 року, по даному кримінальному провадженню обвинуваченій продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів та оголошено перерву в розгляді до 13.30 год. 10 січня 2018 року.

Читайте також:  Прикарпатка зцілилась від раку та народила дитину після молитви до Чудотворної ікони

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.