facebook

Марія Яремчук отримала оригінальний подарунок від свого шанувальника, який проживає в Італії

Нова композиція Марії Яремчук “До нестями” швидко зaвoювaлa популярність на радіостанціях країни. Але й Lyric Video на пісню настільки сподобалося користувачам мережі, що вже в перші години після прем’єри воно стрімко зайняло перше місце в трендах YоuTubе, передає “Сегодня”.

Марія Яремчук зізналася, що її нову відеороботу можна назвати найбільш бюджетною в історії українського шоу-бізнесу, оскільки вона обійшлася в “0 $”.

Такий подарунок Яремчук отримала від свого відданого шанувальника, який проживає в Італії – Іллі Чайникова.

Молода людина почала експериментувати над роботою з колажами, як один із способів ухилення від повсякденності реального світу.

“Працюючи з різними вихідними фотоматеріалами про моду, мистецтво і природу, мене цікавить пізнання почуттів людини в поєднанні чоловічого і жіночого начал. Нова пісня Марії Яремчук має сильний посил до самовираження, без пoбoювання на думку інших, що стало головним натхненням для створення нових світів фантазій і уяви, як для самої співачки, так і для глядача.

Пізнання сили і слабкості, схожості і відмінності обох статей, разом з експериментами над кольором і формою, надають нового змісту і погляд на вже існуючі в житті речі”, – коментує Ілля Чайников.

Читайте також:  Інтригантка: Марія Яремчук змінила зачіску і стала схожою на Кім Кардашьян (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.