facebook

Вчорашні пригоди таксистів. Один влаштували бійку, а інший виступив в ролі лицаря і врятував бабусю

Вчорашній день заполонили новини про франківських таксистів.  Одні влаштували жорстоку бійку, а інший, вже у Калуші,  втрутився у злочинні махінації і врятував стареньку бабусю.

Отже розпочнемо спочатку про «розбірки», адже все відбувалося точно, як у далеких 90-х.

Трапилося все у Івано-Франківську по вулиці Симоненка.  Як повідомили згодом правоохоронці, водій з служби таксі «959» чекав на пасажирів в одному з дворів. В цей час під’їхало таксі марки «Опель» з іншої служби «Дельфін», чоловіки вийшли з Опеля і почали кричати до водія іншого таксі, що він буцімто зупинився на самому проїзді і їм довелося його об’їжджати. Коли чоловіки почали витягувати таксиста з автівки він відповів їм газовим балончиком. Після такого випаду, розлючені ще більше чоловіки, почали бити таксиста і його автомобіль. На місце події приїхали правоохоронці, швидка і колеги потерпілого таксиста, повідомляє Франик.

Одного з нападників забрала швидка, йому було погано від газу з балончика.

Інша історія за участю таксиста, трапилася у Калуші.  Проте тут він проявив себе з найкращої сторони. Таксиста викликала жінка, але коли він приїхав за адресою то побачив перелякану засмучену бабусю. Старенька сіла в машину і назвала адрес поблизу поліцейського відділення. Коли вони приїхали, бабусю зустріла жінка і таксист побачив, як пенсіонерка віддавала жінці банку з грошима. Зрозумівши, що тут щось не те, водій вирішив втрутитися і сказав негайно повернути гроші. Жінка злякавшись з несподіванки віддала банку і вже намагалася втекти, однак таксист і тут зреагував і затримав шахрайку. Згодом приїхала поліція і виявилося, що це дійсно злочинниця. Бабусі вона зателефонувала і сказала, що її син у поліції і потрібно кошти,  щоб його визволити. Бабуся не вагаючись зібрала 10 000 гривень і поїхала по вказаному адресу.

Читайте також:  “Готувалася народити первістка”: під Чернівцями мікроавтобус збив вагітну жінку

Якби таксист виявився більш байдужим, на ще одну ошукану людину стало б більше. І не факт, що на одній цій беззахисній бабусі, шахраї зупинили б свої злочинні дії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.