facebook

Ціна життя: правда про аборти змусить здригнутися кожного +16

Деталі процедури, яка так лякає жінок. Але деякі від неї все одно не відмовляються.

“Якби ви побачили це на власні очі, то стали борцями за життя у ту ж секунду”, – так описала американська журналістка Ліла Роуз ролики по аборти відомого акушера Ентоні Леватіно.



Саме вона оприлюднила зізнання лікаря про процедуру, яка лякає більшість жінок, але ті все одно від неї часто не відмовляються. Леватіно за свою кар’єру провів 1200 подібних операцій, тому вирішив зібрати інформацію про найбільш поширені методи переривання вагітності. Всі відео базуються виключно на анімації – тут немає жодних закривавлених плодів, а сам лікар веде свою розповідь без єдиного прояву емоцій, навіть дещо цинічно.

 “Жінка часто сидить на унітазі, коли готується вигнати дитину, яку вона потім змиє. Вона може навіть бачити свою мертву дитину в плодовому мішечку… і якщо вона подивиться уважно, то зможе порахувати пальці рук і ніг”, – згадує Ентоні.


Акушер виділив чотири найпоширеніші способи абортів:

Медикаментозний аборт – використання препарату RU-486 на самих ранніх стадіях вагітності;

Аспірація (вакуумний аборт) – найбільш поширена форма аборту, яка використовується протягом перших 12 тижнів, особливо в 6-12 тижнів вагітності.

Розчленування (дилатація і евакуація, або D & E) – найбільш поширена форма аборту в другому триместрі, коли дитині роздирають по одній кінцівки за один раз.

Індукційний аборт – вводиться дігоксин, а потім дістається мертвонароджений або іноді, живий плід.

“Всі ці процедури є законними в США. Більш того, у нас є політичні лідери, які виступають за аборти протягом усіх дев’яти місяців вагітності. Деякі з провідних політиків сьогодні хочуть скасувати закон, підписаний президентом Джиммі Картером, який забороняє федеральне фінансування більшості абортів”, – підкреслила журналістка.

Читайте також:  Пішов з життя Президент Узбекистану

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.