facebook

Гуляй, шалена імператриця! Знаки зодіаку на корпоративі

Новорічна корпоративна вечірка – чудовий привід дізнатися колег ближче і побачити їх з іншого боку: наприклад, де ще побачиш головбуха, який скакав кан-кан на столі під Сердючку?

Козеріг


Козероги приходять на корпоратив з бажанням відірватися, нарешті, як слід за весь безцільно потрачений час: від душі налакатись, водити хороводи навколо ялинки, потанцювати зі Снігуронькою танець маленьких “развратненьких” каченят і прокатати куряче яйце з однієї штанини гендиректора в іншу. Прекрасні плани! Прекрасні плани, яким не судилося збутися.

Тому що поки Козеріг сидить у засідці і вичікує той самий момент, коли вже пристойно буде застрибнути на стіл і хвацько перекинути в себе пляшку шампанського, з туалету неодмінно прибіжить стривожені Ваги і повідомлять, що там Близнюкам погано. Близнюкам, навпаки, навіть дуже добре, але Козеріг вже все. Козеріг вже повернувся у звичну іпостась «Чіп і Дейл поспішають на допомогу». Ну, зате буде кому всіх посадити в таксі і перевірити, щоб по дорозі не випали.

Водолій

Водолії приходять на корпоратив, щоб відчувати змішані почуття: з одного боку, це ж свято, а святкувати що-небудь — улюблене заняття Водолія. З іншого боку, це неймовірно нудне свято: старі хіти, ідіотські конкурси, натужні п’яні веселощі і їжа ще  й несмачна, фу!

Тому Водолій бере келих і обходить зал, вербуючи соратників. І, оскільки Водолії неймовірно привабливі, в нічний рейд за ними вирушать всі, хто ще тримається на ногах. Марш-кидок в сусідній бар, штурм караоке, героїчна битва з  супротивником в особі патруля кінної поліції і беззастережна капітуляція в найближчий витверезник. Ну нічого, важко в навчанні — легко в бою!

Риби

Риби надягають на корпоратив все краще відразу, обвішуються діамантами і залишають всю річну премію в салоні краси. Тому що настав нарешті той день, коли світ навколо стане саме таким, яким Рибки його хочуть бачити: всі навколо красиві, щасливі й безтурботні, горять вогні, в келихах іскриться брют, нудні тітки перетворюються в ясновельможних леді, а непоказні мужички — у справжніх джентльменів. «Ах, як це хвилююче, як прекрасно», — думає Рибка, прийнявши витончену позу і підносячи до губ келих з шампанським. І ще хвилин 15 вона так думає, а після, гидливо переступивши тіло упившогося до поросячого вереску системника, царствено залишає збори. Щоб від душі поридати в туалеті про недосконалість світу, сьорбаючи віскарик з горла.

Читайте також:  Стипендії в Україні виростуть: Шмигаль розповів, скільки отримуватимуть студенти

Овен

Овен приходить на корпоратив, щоб поїсти, а їдять, як відомо, горілочку. Цим, власне, Овен і займається в перші півгодини, причому, раз вже це корпоратив, робить це рівно так, як зазвичай працює: зухвало і натхненно. Після чого негайно перетворюється в душку і лапочку: дякує всім за продуктивний рік, обіцяє премії і пропонує повторити корпоратив на канікулах, де-небудь в Таї. За рахунок компанії.

Всі радісно погоджуються, після чого прикривають блаженно сопящего Овна кінцем звисаючої скатертини і підносять палку молитву великого Ктулху: якщо Овен до кінця свята не проспиться, є шанс зберегти репутацію. А то буде як в минулому році. Ну, коли гендир танцював на столі під Сердючку, а коли протверезів Овен знімав це на телефон регочучи.

Телець

Корпоратив насувається на Тельця невідворотно, як  відплата. У всякому разі, Телець саме так собі це і уявляє: кайся — не кайся, а покарання за гріхи свої тяжкі, відбути доведеться в повній мірі. І Телець, героїчно зціпивши зуби, сходить на ешафот. У сенсі — в магазин, де дають вечірні сукні. Ну нічого не підходить, рішуче нічого! Це прийдеться відбути як перше коло пекла.

Телець занурюється в інфернальний вир думок типу: «А раптом доведеться на сцену виходити, а я, як дура, в синьому і блискучому». Або: «Господи, тільки б у вдячній промові матірну частівку не ляпнути, я ж можу!» Загалом, в банкетний зал Телець, як правило, влітає з криком «Джеронімо!», хрестячись і заплющивши очі. Після чого, озирнувшись, знизує плечима, передає цінні речі Козерогові і стає в чергу за бухлІшком.

Близнюки

Близнюки на корпоративах скидають маску і стають, зрештою, самими собою. Ну, нам так здається. Тому що ми не розуміємо, як можна одночасно запалювати у всіх стратегічно важливих місцях, фізично не розпавшись на кілька обдарованих особистостей. Близнюки приходять з великим мішком і всім роздають двозначні подарунки; споюють ведучого, замикають в коморі і оголошують конкурс на роздягання; випихають з-за стійки бармена і щедро пригощають колег своїм фірмовим коктейлем «Санаторій сатани» (шампанське, абсент, Гренадін). Гуляй, душа, нарахували премію!

Читайте також:  Психологи провели аналіз мови тіла Зеленського на інавгурації

До кінця вечора Близнюки, як правило, мають вигляд придуркуватий і неабияк пом’ятий, але абсолютно, тотально щасливий. Особливо якщо вдасться непомітно підлити «Санаторій сатани» в келих головного акціонера і шепнути головбуху, що ось за тим столиком хтось явно нудьгує.

Рак

Поява Рака на корпоративі, як правило, всіх шокує: колеги Рака заздрісно перешіптуються по кутах, а співробітники сусідніх відділів негайно починають мести хвостами підлогу, догідливо похихикувати і навперебій пропонувати Раку шампанське, канапе і план розвитку компанії на найближчі 10 років. Тому що на корпоратив приходить Рак не охоче: бронебійний робочий панцир непомітного забарвлення Рак залишає вдома і переодягається в панцир фасону «Тремтіть, смертні!» (царствена постава, презирливий вираз обличчя, декольте, плавно переходить в розріз по самий сором). Причому це вдається навіть тому Раку, який вже рік працює тут молодшим коректором і ніхто досі поняття не має, як її взагалі звуть.

Лев

Лев, на відміну від всіх інших, приходить на корпоратив не за халявною ікрою, а за кар’єрними успіхами. Поки всякі дурні танцюють під ялинкою, ляскаючи вухами, Лев невимушено заведе світську бесіду з керівництвом, зачарує акціонерів і вихлопоче собі підвищення. А потім відкриє свою бальну книжечку і законспектує все найважливіше: хто танцював на барній стійці, хто цілувався в темному кутку з секретаркою, кого нудило в туалеті, а хто тихесенько скоммуниздив зі столу непочатий віскарик і зробив вигляд, що так і було. І не дай Бог, це були ви. У сенсі, не дай Бог це були ви, якщо Лева тільки що поставили керувати саме вашим відділом.

Діва

Діва приходить на новорічний корпоратив виключно з почуття обов’язку. Партія сказала: «Треба!» — комсомол відповів: «Є!» При цьому Діва все одно саботує проти цього заходу, як вчив великий Вовочка: одягається в усе коричневе і кеди — і вже цим псує всім свято (особливо Рибам — які відчувають, що їм прямо в душу плюнули і зверху гранульованого курячого посліду насипали).

Читайте також:  Киянка, що вразила Україну ідеєю заробітку: тепер моє життя, як у кіно

Втім, після третього келиха Діва, як правило, починає від душі веселитися: тягне зі столу пляшку червоного сухого, сідає в найтемніший куток і звідти уважно спостерігає за подіями, про себе цитуючи безсмертне: «Дебіли, @$#%*!»

Терези

Терези на корпоративі щиро і простодушно веселяться: хлопці, це ж Новий рік, ви чого! Ура! Скажіть тост! Раз-два-три, ялиночка, гори! А тепер — обнімашки! Разюче при цьому те, що Терезам найчастіше вдається заразити своєю дитячою радістю всіх інших, навіть Левів. Що, як правило, погано закінчується.

Тому що Терези, вигравши у конкурсі свій законний блискучу кульку і червоний ковпак, залишають шляхетне зібрання з повними штанами щастя. А всі інші задумливо чухають потилиці, дивуючись, чому раптом веселощі раз — і вимкнули. І ось тут-то на сцену і виходить Водолій з єврейською посмішкою і словами: «Мені здається, дорогі колеги, вечір стає занадто нудним…»

Скорпіон

Новорічний корпоратив — найулюбленіше свято Скорпіона, тому що тільки до Скорпіона у цей день приходить добрий Дід Мороз і змовницьки шепоче: «Ось тобі від мене найкращий новорічний подаруночок: зараз вони всі нап’ються, і можна буде брати їх тепленькими!» Цим, власне, Скорпіон і займається: спритно споює малих цих, а потім випитує комерційні таємниці, пускає чутки, зіштовхує лобами найближчих соратників і провокує грандіозний скандал.

Після чого ненадовго відволікається, щоб швиденько кого-небудь спокусити, а потім, задоволений і щасливий, повзе в темний кут до Діви. Щоб зробити нарешті те, за чим прийшов: скромно випити трохи вина в компанії приємного співрозмовника.

Стрілець

Стрільці від корпоративу не чекають нічого особливого. Тому що навіть якщо за столик Стрільця десантується підпита бухгалтерія в повному складі, він і бровою не поведе: у Стрільця в будинку щоп’ятниці такі вечірки закочуються, що ця ваша Пиятика Року в порівнянні з ними – просто дитячий ранок для ясельної групи!

Найголовніше в цей момент — залишити Стрільця наодинці з його презирством і не питати, що це його домашні вечірки краще цього прекрасного колективного свята. А то він по доброті душевній наочно покаже, чим саме краще, і тоді прекрасний колективний свято плавно перетече в прекрасну колективну оргію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.