facebook

Ощадбанк на два дні припиняє роботу. Дата і причини

Державний “Ощадбанк” призупиняє прийом комунальних та інших платежів через свої відділення найближчими вихідними – 16-17 грудня. Про це повідомляє прес-служба банку, передає Корупція.Інфо.

 

Як стало відомо, причиною цього є перехід на новий план рахунків бухгалтерського обліку.

“У суботу, 16 грудня, і неділю, 17 грудня, відділення працюватимуть в режимі консультацій. Комунальні та інші платежі – за винятком платежів за кредитами – можна здійснити в інформаційно-платіжних терміналах і системі “Ощад 24/7”, – зазначили у банку.


Водночас, операції з платіжними картками в банкоматах, терміналах та торгово-сервісній мережі в цей період проводитимуть у звичайному режимі без обмежень.

 

Утім, не виключене часткове обмеження функціонала онлайн-сервісів “Ощад 24/7” – в частині перегляду залишків за поточними, кредитними та депозитними рахунками і проведення операцій з ними.

Тим часом графік роботи відділень у Києві 18, 19 і 20 грудня продовжать на годину, аби мешканці столиці могли оплатити комунальні послуги за пільговими тарифами, що діють до 20 грудня включно.

У банку також повідомили, що перехід на новий план рахунків здійснюється відповідно до рішення Нацбанку і передбачає зміну номерів клієнтських рахунків. Про зміну номерів рахунків юридичних осіб банк повідомить письмово. А фізичні особи будуть поінформовані за допомогою оголошень у відділеннях, інформації на офіційному сайті, веб-банкінгу та SMS-повідомлень.

Читайте також:  Скільки відсотків підприємств у Польщі готові прийняти заробітчан на роботу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.