facebook

Під час обшуку в Івано-Франківську випадково виявили рабів

Правоохоронці проводили обшуки через справу про виготовлення наркотиків. Слідче управління ГУНП в Івано-Франківській області розслідує кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, повідомили в прес-службі.

“Під час проведення санкціонованих обшуків в будинках, що знаходяться в Івано-Франківську, виявлено осіб, яких незаконно утримували в замкнутому приміщенні з корисливих мотивів. Потерпілими були, як правило, жителі міста та області. Вказаних осіб звільнено з місць де їх незаконно утримувалися та доправлено по місцю проживання”, – йдеться у повідомленні.


За джерелами Бліц-Інфо, серед людей, яких утримували у трудовому рабстві, були як і жінки, так і чоловіки. В поліції наразі не називають кількість звільнених, але зазначають, що їх близько десятка.

За цим фактом продовжується розслідування кримінального провадження передбачене ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція статті передбачає покарання обмеження волі на строк до п’яти років.

Читайте також:  Підліток порізав ножем маму та бабусю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.