facebook

ВАЖЛИВО! Кожен українець повинен вже зараз замінити свій паспорт на новий. Не проґавте!

Чи знаєте ви, що в Україні уже рік, як змінено вік для ОБОВ’ЯЗКОВОГО оформлення паспорта?


Раніше – 16 років. Тепер – 14 років. Хоча про це вже багато людей і знає. Але є тьма таких, що або не знають взагалі, або думають, що це так собі, щось проміжне, якийсь тимчасовий документик, а вже у 16 ніби буде справжній паспорт. Ф*га з два. Не буде. Це ЗАМІСТЬ в 16 тепер – в 14. Це одне, передає Корупція.Інфо

І друге. Усі громадяни України ЗОБОВ’ЯЗАНІ ЗАМІНИТИ свої теперішні паспорти на нові id картки (пластикові паспорти) до 01 січня 2020 року!

О! Залишилось ще цілих 2 роки, скажети ви. Ви думаєте, що це багато? Якщо Ви так думаєте, то пригадайте собі, що зараз робиться із закордонними паспортами. А без внутрішнього нового паспорта з 01 січня 2020 року ви навіть довідку про склад сім’ї не отримаєте.

Чому мовчать? Ну, по-перше ажіотаж у грудні 2019 року і цілодобові черги чиновнику завжди будуть на руку.

Але саме головне, тому, що заміна паспортів зараз нікому не вигідна, оскільки вона автоматично потягне за собою наповнення демографічного реєстру.

Тобто, при отримані вами нового паспорта дані про вас будуть внесені у новостворений демографічний електронний вседержавний єдиний реєстр. Тобто відбудеться так званий перепис населення. А це ну просто не вигідно декому.

Пояснюю.

Після наповнення демографічного реєстру виявиться, що кількість населення у Дрогобичі суттєво зменшилась. А це потягне за собою зміну і статистичних даних, що дуже серйозно вплине на суми дотацій та субвенцій з державного бюджету на місця. Бо вони розраховуються саме від кількості “поголів’я”.

Читайте також:  Хоче собі митницю, привіз Деканоїдзе: Саакашвілі поставив ультиматум Зеленському, перші деталі

І друге. Після наповнення демографічного реєстру виборчі списки розсипляться, як карточні будиночки. А це нікому не вигідно до наступних виборів до всіх рівнів влади.

 



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.